Allt till salu inom "badpool"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Lindesberg

NY Badpool med många tillbehör

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Nu ska jag hjälpa min svärmor att sälja hennes helt oanvända badpool från förra året. Fabrikatet är: Bestway, Fast Set Pool. Den är mobil, snabb och lätt att montera och idealisk för barn! Rulla ut en bottenskyddsmatta, lägg ut den på en jämn yta och släta till. Blås upp luftvalken med en pump och fyll därefter på med vatten. Poolen ställer sig upp av sig själv. Mått: Djup: 76 cm, Diameter: 366 cm, Volym: 5000 l Följer med gör en mängd skötseltillbehör värda över 1000 kronor, bl.a: stege, rengöringsset, flytande klorfördelare, Venturisug, kemikalier, mätstickor, håvar, DVD-skiva m.m. Nypris för poolen är 799 kr. Prutat och klart: 950 kr
950 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Johanneshov

2:a, 52kvm, Ystadsvägen, Johanneshov / Enskededalen

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Här i Hammarbyhöjden/Björkhagen finns en jättefin 2a på 52kvm med tyst insynskyddat och lugnt läge! Rymliga ljusa och fina rum som kök med plats för 4-6personer även många skåp, svalskåp och städskåp. Vardagsrum, sovrum med 2 garderober, hall med linneskåp och klädkammare. Stambytt helkaklat badrum med plats för liten tvättmaskin. I närheten finns Peters Parklek och Nytorpsgärdet med utegym och på sommartid badpooler med matservering. Det är gångavstånd till Nacka reservatet. Även många restauranger, cafeer, mataffärer och diverse butiker i direkt närhet. Till T-centralen med tunnelbana tar det ca15min. Söker lägenhet med 3-4rum i Hammarbyhöjden, Björkhagen eller Kärrtorp.
5 500 kr
Lägenhetsbyte.se

Diverse träningsprylar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Magtränare från TV-shop (originalet) , knappt använd, 100 kr Magtränare Maxfit 100 kr Boxsäck junior - aldrig använd- 100 kr Motionscykel - samma här - knappt använd nypris 795 kr, nu 400 kr SÅLD Bänk för skivstång 400 kr - inget skräp. Stång o vikter försvann med anställda (på bilden även Badpool m reningsverk 100 kr) Komplettera med typ boxhandskar, pannband o d och du har en bra julklapp- miljövänligt till rätt pris!?!?
100 kr
Blocket.se

Badpool/badbassäng.för trädgård

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
säljer våran bad bassäng då den inte används mer, vi hadde den fylld med vatten å körde reningsverket under 14 dagar men sedan tog vi ner den då vi skulle ut på resa,sedan dess har den inte användts mer. praktisk pool med överdrag för att undvika löv å djur att gå i när man inte badar, reningsverk ingår som man kan fylla på med ex klor för det hygieniska. storleken är ca 2.6m x 80cm. för info ring 0705-360568. martin. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 100 kr
Blocket.se
Radhus, parhus och kedjehus  ·  Gotlands län

Radhus uthyres vecka 26,28,29

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Radhuset ligger i ett lugnt område nära till affärer ca: 150m till badpool,travbana. 2sovrum/5bäddar/ spjälsäng, toalett/dusch,kök med utgång till uteplats. Uthyres endast till barnfamiljer/medelålders par. Ej rökning inomhus, ej husdjur. För bokning eller frågor kontakta oss via mail.vänligen.
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj