Quantcast
Till salu inom: ”

125cc säljes

Tidigare annonser till salu

Go-cart 125cc -04 säljes. 6 växlad med koppling. Motorn gått max 1 tim. sedan hel renovering med byte kolv, ringar och lager. Lite körd förra sommaren. Nästan nya däck på den. 4 kompl. däck och fälgar nästan nya extra. Broms luftare och oljor följer med. Broms systemet renoverat nya kolvar och packningar i huvudcyl. nya packningar i fram och bak ok. nya kolvar i ok bak. Lap timer med varv tal, vatten temp och varv tider sitter på. Mek. vagn följer med. kontakt endast via telefon. Pris kan diskuteras.
Säljer hojen pga utlands jobb. Så passa på att göra ett klipp! Mycket fin hoj och servad efter hondas rekomanditioner. Kolv och drivpaket 10h, nya däck fram och bak, hyffsade belägg fram och bak. Inga glapp eller dyligt. Väldigt fin och välvårdad hoj. Olja bytt var 7:e timma och filter efter varje körning. måste verkligen ses o provköras. Nytt framdäck och lite andra tillbehör så som extra filter medföljer. Pris 18 000:- Ring för mer info och bilder Mvh Filip 0768712131
Mycket fin Suzuki Epico som har kört 1110 mil sälj i bra skick. den har stått i garaget i tio månader men fungerar fortfarande utmärkt. Vid köp ingår även några extra originala tillbehör. Den har fyrtaktsmotor och kan köra upp till 110km/h Den har inte trimmat eller likande, delarna är originala och fungerar fint. Vid intresse så maila eller ring vardagar 16:00 - 21:00, på helger finns jag tillgänglig nästan dygnet runt. OBS! Är intresserad av byte av en bil som ligger på samma prisnivå eller några tusen dyrare.
Har en typhoon 09a ( 125cc ) som skall säljas pga bilköp. Går fint och är alltid lätt startad. Är i riktigt bra skick. Nerdrevad så den är grymt stark. Kullager i backaxeln är bytt. Pris: Sänker priset ytterligare då den nu måste bort pga bilköp, 7000kr är priset men vid snabb affär kan priset sänkas ytterligare, Så först till kvarn gäller. kollar mailen dagligen och kan nås på telefon alla timar på dygnet.
Nu var det dags att sälja min Suzuki 125cc cross som jag köpte för ett tag sedan. Tänkte börja motions åka lite i år men har nyligen vart med om en skoter olycka så nu vågar jag inte riktigt ge mig ut på hojen. Den blev alltså bara stående i garaget sen ja köpte den. Det är en 94a om jag inte missminner mig. Mycket fint skick på den med tanke på åran. Dämpare, plast och allt är schyst på den. En perfekt nybörjar hoj! Har extra däck och nya handtag liggandes till den oxå. Ring eller maila vid intresse. Inte intresserad av några byten.