Quantcast
Till salu inom: ”

bali möbler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Stort bord med 8 matchande stolar från Bali. Det finns en stor spricka i bordet efter import från Bali då bordet inte torkat ordentligt innan flytt. Vi har slipat lite på sprickan och det går naturligtvis att fixa till och måla, men vi har använt bordet som det är för att det ser rustikt ut. Vid högtidligare tillfällen har vi lagt på en duk. 73,5 cm högt 1 m bred 2 m långt Dessvärre har vi glömt vilket träslag det är, men det är mörkt. Kontakta mig helst via tel/sms.
Säljer mitt fina matsals möblemang, inköpt år 2000 på Bali i Helsingborg. Bordet är ca 90*180 Vitrinskåpet är ca 90*45. Ingår 4 st stolar. Finns även 2 st sidor till bordet varav den ena var sprucken i ena kanten när vi köpte den samt en extra stol som är lite skavd. dessa får man till om man vill. Nypris ca 14 000 kr Mitt pris: 5500 kr Säljer det helst tillsammans men annars vill jag ha: Bordet och stolarna: 4000 kr Vitrinskåpet : 3000 kr.
Matbord med glasskivor och med 6 rejäla stolar säljes. Bordet fattas en glasskiva men nya glasskivor finns, svarta, som man kan lägga i. Ett litet märke finns även i bordet. Det finns två ytterligare stolar som man kan få till, de är dock spruckna i träet, men för den händige kan detta enkelt fixas och de funkar ändå Bordet kommer ifrån Bali och stolarna ifrån Ekeby Möbelaffär. Pris: 2 000kr CD ställ 2st, 50kr för båda Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säng samt madrass(väldigt skön tjock) i fräscht skick inköpta i Bali. Säng stomme mäter 2m/2m går väldigt enkelt att skruva isär. Madrassen är ett stycke. Pris 5000kr Sängbord i tillhörande stil med tjock massiv glas skiva som topp mäter L45cm/B60 H 66cm Pris 1100kr Paket pris för både säng och bord 5500kr Finns att kika på centralt på Kungsholmen ring eller mejla vid mer info Mvh Robert Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Väldigt vackra handtillverkade prydnadsvaser och lerkrukor från Bali säljes till oslagbara priser. Priserna är mellan 100kr och 500kr. Måste verkligen ses!!! Du kan få dem ännu billigare i ett paketpris. Vaserna helt nya och oanvända och värda minst 3 gånger mer i butik. Höjden på vaserna är fr ca 30cm till ca 120cm. Vaserna är byggda av indonesisk lera. MVH Samie Upplands Väsby (vitmåravägen) Annons kvar = vaserna kvar!