Quantcast
Till salu inom: ”

brännö till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Naturen själv har bidragit med materialet till Brännö hela 200 kg värmelagrande sten. Trots sitt massiva utseende så väger inte Brännö mer än att den kan placeras på ett vanligt träbjälklag. Brännö har generöst tilltagna glasytor på tre sidor för maximal trivsel. En extra finess med Brännö är det fiffiga varmhållningsfacket framtill på kåpan. I facket, som är dolt bakom en täljstenslucka, kan du värma eller tina mat och till och med baka ett bröd! Gör ett naturligt val välj Brännö. I grundutförande är höjden 1380 mm. Med 3 skorstenssvep i täljsten blir höjden 2385 mm
En bil hittas övergiven på Älvsborgsbron med ett skott i bakrutan kopplas Winter och hans kollegor in för att undersöka fallet. Samtidigt börjar otäcka saker hända några till synes helt vanliga män runtom i staden. En av männen får ett brev med ett 35 år gammalt urklipp om en ung flicka som försvann från ett kollo på Brännö och som aldrig hittades. När mannen själv mördas stärks Winters misstankar om att de båda fallen och bilen på bron kan hänga ihop.
Fin lägenhet på 2a vån i landshövdingehus med gammaldags detaljer bevarade: trägolv i alla rum, spegeldörrar, takrosetter och kallskafferi. Kaklat, vitt badrum med badkar. Kök och sovrum mot gården med eftermiddagssol. Sovrum och vardagsrum med utsikt över kolonistugeområde och Slottsskogen. Härlig stor, grön gård med flera grillplatser. Trevliga grannar. Gott om tider i tvättstugan. Lägenheten står på tur för renovering så den nya hyresgästen har möjlighet att välja färger etc. Vill helst komma närmare barnens skola i Masthugget. Asperö/Brännö kan också vara av intresse.
Nils-Georgs Musikförlag A-B 1960. Arrangemangen är från 1930- och 40-talen. 36 sid. 4:o! Lätt nött och fläckat ex. Inlagan hel och ren. Innehåll: De ä´ dans på Brännö brygga; Då börjar livets våg; Gå upp och pröva dina vingar; Hallå du gamle indian; Jolly Bob; Kalle på Spången; Kom lella vän ska vi segla; Kustens glada kavaljerer; Kålle på permission; Lille Klumpedump; Lite´grann från ovan; Mr Mac MacGormac; Måne du gamle vän!; Oh boy, oh boy, oh boy; Oh what a big, big boy; Slack i focken; Stuvarevalsen; Very welcome home; Vi klarar oss nog ändå.
Hyr ut övervåning i villa på Brännö. Två små rum, toalett och ett stort allrum med balkong. Tillgångtill kök, badrum och tvättrum i nedervåning. Tillgång till stor trädgård. Hyresgäst disponerar hela villan stor del av tiden då vi har lägenhet i stan. I hyran ingår el och bredband. Uthyres från april eller snarast. Uthyres under ett år med möjlighet till förlängning. Det är 10 min promenad till skärgårdsbåten som tar 20 min in till Saltholmen. Därifrån tar snabbussen 22 min in till Brunnsparken. Affär och värdshus finns på ön.