Quantcast
Till salu inom: ”

gårdar till salu östergötland säljes

Byakistan
F
Tjänaren
F
En amason
F

Tidigare annonser till salu

På Sundsmåla Gård råder friden och lugnet. Ni kan njuta av den vackra lantmiljön där Kinda Kanal stilla flyter genom eklandskapet. Till Sundsmåla Gård kommer Ni själva eller tillsammans med vänner. Det avskilda läget med det öppna landskapet och vattnet ger möjlighet till natursköna upplevelser Till Gårdshotellet kan Ni komma som gäst till Bed & Breakfast eller hyra en egen stuga. Varför inte koppla av med ett skönt boende och upplevelser som kan passa till just Er. Pris ovan för stuga. Pris för Gårdshotell se Hemsidan www.sundsmala.se Bredband Dusch El ingår Husdjur ej tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Separata sovrum Trädgård Tv Uteplats med utemöbler WC Veranda
Vi är en familj på 5 med flera hundar som söker hus eller gård att hyra gärna med stor tomt så att vi kan bygga en liten rastgård där hundarna kan få leka av sig på dagen.Vi gillar att hålla på i trädgården och vill kunna plantera fruktträd och buskar mm. Vi bor i Östergötland men är villiga att flytta till kringliggande län . Det enda krav vi har är att det finns busshållplats i närheten med buss som går några gånger om dagen.Eftersomm vi är billösa. Hoppas det finns ett riktigt hem till oss någonstans MVH Lasse med familj 0700425537
Nu när vi ska flytta uppåt i landet ska vi hyra ut våran lägenhet i 2 hand. Vi skriver ett tillsvidare kontrakt med 3 månaders ömsesidig uppsägning. Lite info om lägenheten: 3:e våningen+halvtrapp Ledig from 1 Oktober Stor ljus öppen planlösning Parkeringsplats på gården ingår Omöblerad Separat dusch och toalett Parkett och trägolv i alla rum Tvättstuga i källaren (nya maskiner) Takterass och balkong Hiss finns Bredband indraget i lägenheten (Telia) Stort förråd utanför lägenheten Kreditkoll kommer ske av hyresvärden Dålig kvalité på bilderna.
Jag hyr ut min lägenhet i andra handsavtal. Möblerad eller delvis möblerad, Värme ingår, däremot inte elavgift. Hyran ligger på 3230kr/mån inkl. parkering. Ej parkering så ligger den på 3050kr/mån. Fräsch och ljus lägenhet med stor balkong in mot gården. 2 min gångavstånd till centrum. Jag har tänkt hyra ut den för runt 3500 kr, för att den är möblerad. Men kan även diskuteras. Nummret går till min pappa som kommer vara den ni kontaktar, eftersom jag inte befinner mig i Motala.
nu måste en bil bort från gården o det får bli våran honda civic v-tech. funkar bra i motor o låda. bes till feb o skattad! det som är dåligt är att ett hjullager är dåligt o en drivknut men fullt körbar för det, har kört med det i ca ett halvår. rost finns o sen har avgassystemet gått av. fina året runt däck köptes förra våren. alufälgar billigare vid snabb affär sitter momoratt i och växelknopp orginal!