Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet säljes

Tidigare annonser till salu

Mycket trivsam semesterlägenhet av hög standard i två plan vid Bogense Strand. Lägenheten är smakfullt och charmigt inredd med tre sovrum (dubbelsängarna är 180x200 cm) och två badrum, varav det stora har både bubbelbad och bastu. Från köket/matavdelningen finns utgång till en öppen terrass och från allrummet finns utgång till en liten balkong. Man har fin utsikt över ett naturskyddsområde med maritim atmosfär. Det är inte långt till många aktiviteter, som t ex golfbana, strand, småbåtshamn, liten anlagd sjö, minigolf, badland, lekplats och inte minst till själva Bogense.
Mycket trevlig lägenhet av hög standard i två plan, beläget på andra våningen, vid Bogense Strand. Lägenheten är smakfullt och charmigt inredd med tre sovrum och två badrum, varav det stora har både bubbelbad och bastu. Från köket/matavdelningen finns utgång till en öppen terrass och från allrum till en liten balkong. Från terrasserna har man fin utsikt över havet, området, marinan och badstranden. Lägenheten ligger i ett spännande område med maritim afmosfär. Det är inte långt till aktiviteter och attraktioner som t ex golfbana, strand, småbåtshamn, fiskesjö, liten anlagd natursjö i området, minigolf, badland, lekplats och inte minst Bogense.
Lägenhet med 3 sovrum, varvav 2 sängar bara är 1,65 m långa. Lägenheten ligger nära stranden i Törresö. Stranden anses vara fin, barnvänlig och vattnet långgrunt. Törrresö ligger Fyns norra kust, omgivet av vackra naturområden. Väster om Törresö ligger Flyvesandet - Fyns enda klitområde med en barnvänlig strand. Österut ligger det skyddade naturområdet, Enebärodde, som är ett område ut mot Odense Fjord. Öster om Törrresö ligger semesterhusområdet, Hasmark, där det bl a finns minigolf, semesterpark med badland både ute och inne samt restaurang (stängd vintertid). Det är inte så långt bilvägen till Odense (ca 25 km), som absolut är värt ett besök.
En sedan länge bortglömd författare får en dag ett anonymt telefonsamtal – vill han skriva en biografi om den nyss avlidne B? När han letar igenom B:s lägenhet på jakt efter ledtrådar hittar han helt oväntat en dagbok och börjar läsa. Det visar sig att B hoppade av en lovande karriär som filmare på 60-talet för att istället ägna sig åt ett privat forskningsprojekt. I sitt arbete med biografin söker författaren upp vetenskapsmän och tänkare som känt B. Han förs ut i världen och samtidigt in i ett mysterium som tvingar honom att ompröva sin syn på tillvaron och människans roll i universum. Inb. med sk.omsl. Bonniers, 2002, 249 sid. Mycket gott skick.
Vacasol.se semesterbostad. Objektnummer 26ac5884-9d6b-4ed9-b2e0-8c187fd7469d Vi anbefaler denne lejlighed til alle, der elsker atmosfæren i gamle byer som Venedig eller andre middelhavsbyer. Lejligheden ligger i hjertet af den gamle by Dubrovnik med en behagelig indretning og beliggenhed tæt på byen. Der er ingen trafik direkte foran døren, men den er beliggende tæt ved kulturelle og historiske attraktioner i Dubrovnik: museer, kirker, forretninger, cafeer og det grønne marked. I sommermånederne er der mange udendørs koncerter og teaterstykker. Den nærmeste strand ligger i gåafstand i nærheden af hotel Excelsior. Bådforbindelse til øen Lokrum, som er ideel til badning og vandreture i det grønne. Også bådforbindelse til Cavtat.