Quantcast
Till salu inom: ”

laverda jota 1000 på blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Laverda 1000 Jota 180° i Fint bruksskick. Motorcykeln har stått varmt och torrt i garage de senaste 15 åren. Motorn har inte gått mer än ca 150 mil sedan renovering. Den hann precis "släppa" innan jag ställde bort cykeln. Jag har haft igång den nyligen och kört den , funkar fint. Orginaltändsystemet är en välkänd problemkälla, är bytt mot ett modernt elektroniskt system.Diverse delar och dokumentation medföljer tex kåpan. Denna första version av Jotan betraktas av entusiasterna som "the real Jota" Den har en karaktäristisk motorgång beroende att den är byggd "som om den vore 4-cylindrig". Den är mild och lättkörd till ca 5000 varv, sedan ger den sig iväg ordentligt... Jag hjälper till med transport söderut.
Fin 120 gradare i mycket gott skick. Endast 4600 mil. Svara helst via mail, då jag jobbar oregelbundet. Pris: Bud
Varit isärtagen och renoverad, lackad enligt bild ,besiktigad o påställd, 4200 mil mätaren ,används för finåkning,prissatt för att säljas, lägre bud än angivet pris är inte intressant(har flera hojar)ej byte tack,prissättningen kan kollas mobile.de så får ni se hur rätt den är.Med vänlig hälsning, Ernst.
Laverda 1000 Jota 120 grad Mätarställning: 4643 mil Färg: Röd Typ: Sport Info: Välhållen Jota, samma ägare sedan 1985. Motor orörd, omlackerad 1988, renoverade samt pulverlackerade bromsok. Mycket rostfria skruvar. Avgassystem ombyggt.
En Laverda Jota 1000 från 79 i bruksskick. Stått still i några år. Lameller, olja och Batterier är bytt. Säljes i befintligt skick. Maila om ni är intresserade så ringer jag upp.