Allt till salu inom "oljemålning gottfrid kallstenius 1861"

Sortering:
oljemålning
Eskilstuna
Idag

oljemålning Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Jönköping

Hittekatten Gottfrid söker en egen familj

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En fin lite skygg, men väldigt kelig hankatt söker ett eget hem. Han kom till oss hungrig rädd och frusen i vintras, men behöver ett eget hem. Han är vit med svarta fläckar. Väldigt kelig och mysig när du har vunnit hans förtroende. Vi har två katter till så Gottfrid behöver en egen familj som kan ta hand om honom. Han går bra ihop med katter å hundar. Gottfrid får med sig låda, skålar och lite mat. Men det är viktigt att han kommer till landet och kan fortsätta leva som ute/inne-katt. Det är svårt att bedöma hans ålder men vi gissar på 3-4 år.
100 kr
Blocket.se

Ritkurs för Sveriges barndomsskolor. Tecknad av konstnären John Bauer. Redaktion: Cyrus Granér, Carl Lidman, Karl Steenberg, Gottfrid Kallstenius [=omslagstitel]. 1-12.

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 månader
Illustrerad. Stockholm, Skolboks Aktiebolaget De Förenade, (1913). 8:o. 12 klamrade häften om 16 s. med välbevarade litogr. omslag. 1:a häftaet med liten pappersförlust i främre omslagets nedre hörn. 12:e häftet med liten tejplagad reva på bakre omslaget. Tillsammans med: GRANÉR, Cyrus m. fl. Kortfattad metodik för teckningsundervisningen i anslutning till Ritkurs för Sveriges barndomsskolor tecknad av John Bauer. Redaktion Cyrus Granér, Carl Lidman, Karl Steenberg, Gottfrid Kallstenius. Illustrerad. Stockholm, Skolboks Aktiebolaget De Förenade, 1924. 8:o. 48,+ (4) s. Häftad. Allt som utkom. 300326
3 500 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj