Quantcast
Till salu inom: ”

omplaceringshundar kalmar län säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Blandrastik på 8 månader. Jättemysig och trevlig på alla sätt. Glad i andra hundar. Behöver komma till någon som har intresse för att arbeta med sin hund. Ett plus om det finns hund i familjen redan. Välkommen att höra av dig per telefon i första hand! 070-5260595 eller 072-3011123. Vi söker alltid stabila & kärleksfulla hem till de hundar som kommer till oss. Kan du erbjuda ett sådant hem? Hör av dig! Hundomplaceringsgruppen hjälper till när en hund av någon anledning behöver ett nytt hem. Vi har funnits sedan 1979 & drivs i regi av Förbundet Djurens Rätt. Läs mer om oss på www.hundomplaceringsgruppen.nu Administrationskostnaden för en omplaceringshund är 1000-4000 kr, beroende på hund, ålder & bakgrund. Hör av dig till oss via mail;info@hundomplaceringsgruppen.nu eller ring 0480-28039.Observera att du möts av en telefonsvarare, vänligen lämna meddelande med namn och nummer så blir du uppringd. Vi följer SKK:s regler & säljer inte hundar yngre än 8 veckor.
Efter stora omställningar i familjen så är det med tunga hjärtan att vi måste hitta ett nytt hem för vår älskade Rottweiler/Amstaff Hane. Han är 7 år, svår med andra hundar och barn. Han är mer av en En mans hund. Tränad i lydnad och älskar det. otroligt lugn. Vi vill ge honom det bästa hem vi bara kan. Intresserad så maila så skickas bilder och mer information.
Vår fina Pucko har fått somna in. Vi saknar vår kompis och vakthund. Pucko var en blanding Schäfer/labrador - kom till oss som omplaceringshund när han var 8 månader - han blev 12 år. Nu söker vi en "ny" vovve som kan jobba med att vakta huset när vi jobbar och följa med i skogen och vara allmänt kompis.Lite träning hinner vi nog oxå med. Vi bor på landsbygden med stor tomt, stort hus och skog att ströva i. I huset finns två katter. Vovven kommr att vara ensam 3 dgr/v - i övrigt följa med överallt. Långa promenader både morgon och kväll. Finns en sådan hund? Priset kommer vi överens om.
Vi är en barnfamilj som bor i hus med landetläge! Söker en äldre valp alternativ vuxen (några år), tik. Omplaceringshund! (Ingen jakthund) En liten till mellan stor hund. Ska kunna vara lös under uppsikt, kunna åka med i bilen och umgås med andra hundar. Vi har mycket tid för en hund. Går gärna långpromenader. (Vi har tillgång till dagmatte/husse vid behov.) Har hundvana! Mejla eller ring! Med vänlig hälsning Sofie
Letar febrilt efter ett hem till en 5åring glad kastrerad hanhund. Han gillar inte att vara själv. Han bör inte bo med andra djur. Då han blir väldigt jobbig då. Han är bladras schäfer, border m.m. Stor.....(hög). Kan tas på prov. Vill verkligen att han ska få ett riktigt bra hem nu! Är han något för dig/er. Tveka inte detta är jätte akut. Han får inte det han behöver.