Till salu inom

"omplaceringshundar kalmar län säljes"

Trollhättan
Idag

ASUS TUF GeForce RTX 3090 2...

28 000 kr
Citiboard
Örebro
Idag

Rawbike i fint skick

11 000 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

Saab 93 Vector sport 2.0T,...

Citiboard
Halmstad
Idag

Soffgrupp

1 000 kr
Citiboard
Norrköping
Idag

Manchester United Souvenirer

Citiboard
Malmö
Idag

snabbt svar på din låneförf...

1 000 000 kr
Citiboard
Malmö
Idag

snabbt svar på din låneförf...

1 000 000 kr
Citiboard
Malmö
Idag

snabbt svar på din låneförf...

1 000 000 kr
Citiboard
Härnösand
Idag

Kawasaki ER-6F ABS

33 000 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kalmar

Hundomplaceringsgruppen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Blandrastik på 8 månader. Jättemysig och trevlig på alla sätt. Glad i andra hundar. Behöver komma till någon som har intresse för att arbeta med sin hund. Ett plus om det finns hund i familjen redan. Välkommen att höra av dig per telefon i första hand! 070-5260595 eller 072-3011123. Vi söker alltid stabila & kärleksfulla hem till de hundar som kommer till oss. Kan du erbjuda ett sådant hem? Hör av dig! Hundomplaceringsgruppen hjälper till när en hund av någon anledning behöver ett nytt hem. Vi har funnits sedan 1979 & drivs i regi av Förbundet Djurens Rätt. Läs mer om oss på www.hundomplaceringsgruppen.nu Administrationskostnaden för en omplaceringshund är 1000-4000 kr, beroende på hund, ålder & bakgrund. Hör av dig till oss via mail;info@hundomplaceringsgruppen.nu eller ring 0480-28039.Observera att du möts av en telefonsvarare, vänligen lämna meddelande med namn och nummer så blir du uppringd. Vi följer SKK:s regler & säljer inte hundar yngre än 8 veckor.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kalmar

Omplaceringshund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Efter stora omställningar i familjen så är det med tunga hjärtan att vi måste hitta ett nytt hem för vår älskade Rottweiler/Amstaff Hane. Han är 7 år, svår med andra hundar och barn. Han är mer av en En mans hund. Tränad i lydnad och älskar det. otroligt lugn. Vi vill ge honom det bästa hem vi bara kan. Intresserad så maila så skickas bilder och mer information.
3 000 kr
Blocket.se
 ·  Västervik

Familjehund-tik äldre valp eller vuxen

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi är en barnfamilj som bor i hus med landetläge! Söker en äldre valp alternativ vuxen (några år), tik. Omplaceringshund! (Ingen jakthund) En liten till mellan stor hund. Ska kunna vara lös under uppsikt, kunna åka med i bilen och umgås med andra hundar. Vi har mycket tid för en hund. Går gärna långpromenader. (Vi har tillgång till dagmatte/husse vid behov.) Har hundvana! Mejla eller ring! Med vänlig hälsning Sofie
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj