Quantcast
Till salu inom: ”

pioneer kuro pdp-lx5090 blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stereodelar

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pioneers filosofi är absolut svärta! Filosofin och den drivande kraften bakom Pioneers Project KURO är att frambringa en absolut, ren svärta. Sann djup svärta skapar en bild som innehåller mer detaljer, bättre kontrast och allra viktigast, möjligheten att leverera fylligare färger än tidigare möjligt. Pioneer kommer allt närmare absolut svärta genom att ytterligare reducera den störande tomgångs-luminansen och genom att förbättra svärtenivåerna upp till fem gånger mot de föregående KURO-modellerna. Detta har gjort det möjligt för Pioneer att skapa mer korrekta och djupare färger inom spektrat för FULL HD-kvalitet. Fot original Pioneer kostar 2000kr, högtalare original 2500kr garanti till 2011.09, , alla tillbehör finns kvar. Ps3 250 gb slim, spel Battlefield Bad Company, headset ps3 original, Blu Ray film, HDMI Monster kabel som jag köpte för 1500kr till. OBS! Inga skambud tack!
Dags att sälja min ögonsten då jag efter flytt inte får plats med den. Har varit och är en fantastisk TV i mycket gott skick. Står sig fortfarande bra mot de bästa TV-apparaterna på marknaden idag. Endast använd till normalt TV-tittande. Väggfäste ingår samt små högtalare (XTZ) om så önskas. Endast avhämtning! OBS! Priset är tills vidare prutat och klart. Skicka mail vid seriöst intresse så ringer jag upp. Mer info: http://www.pioneer.eu/se/products/archive/PDP-LX5090/page.html
När denna fantastiska 50 tums plasma-tv kom 2008 så var det få tv-apparater som hade en chans mot den, otroligt naturligt bild och svart är svart på denna tv. Det finns inga repor, jack, döda pixlar eller något liknande på den, den är lika bra idag som när jag köpte den 2008, kostade något i stil med 25 000-30 000 har jag för mig. I försäljningen ingår original väggfäste samt fot, dessa två såldes separat när jag köpte den. Har dock inte kvar originalkartongen men bruksanvisningar har jag nog någonstans om man är intresserad av den. Tv-kontrollen är sparsamt använd då jag oftast styrt den via förstärkarens kontroll. Här är Pioneers egna tekniska beskrivning av den. http://www.pioneer.eu/se/products/archive/PDP-LX5090/page.html Har tyvärr ingen bra bild på den då jag packat in den i garderoben men jag kan lova att den är riktigt fin.