Quantcast
Till salu inom: ”

små hund säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag är en tjej på snart 18 år som erbjuder mig att träna & gå promenader med din hund. Jag har erfarenhet av både små hundar och stora hundar, och har varit omgiven av hundar i stort sett hela mitt liv. Jag har även en egen hund & går på ett hundgymnasium. Du ska bo inne i Karlskrona eller i gångavstånd härifrån. Pris diskuteras när vi bestämmer vad jag ska göra med hunden (ex bara promenad eller träning också) men det blir runt 35 kr/halvtimmen.
Iphone 3gs 16g svart: En månads garanti kvar. Oanvända hörlurar REPFRI SKÄRM Några små repor på baksidan efter skyddskal Låst till Telia, går att låsa upp den 29 maj. Pris: 2300 kr. BVSA Iphone 3gs 16g vit: REPFRI SKÄRM Några små repor på baksidan efter skyddsskal Sladd till laddare har hunden bitit lite på men den fungerar utan problem. Låst till Telia, går att låsa upp nu. Pris: 2000 kr. BVSA Telefonerna säljs i sin orginal förpackning.
Världens raraste katt söker sitt hem. Han behöver ett varaktigt hem med kärlek då han är en riktig knäkatt och älskar ligga och gotta sig i solen. Och gillar att prata på sitt sätt. En riktig charmknutte med små små tofsar på öronen och väldigt fin päls. Han är en hittekatt som jag försökt hitta ägaren till men förgäves. Finns någon som vill ge honom ett underbart hem? Han är en perfekt katt och mycket lugn och städad. Finns andra katter så är han mycket snäll mot andra kompisar. Även hund tycker han är okej.