Quantcast
Till salu inom: ”

sony xperia z säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en helt ny Sony Xperia Z olåst och öppen till alla nät.. Sony Xperia Z är Sonys mobila flaggskepp för år 2013. Modellen pryds av en 5-tumsskärm med en upplösning på 1920x1080 pixlar. I telefonen finns även en 13-megapixelkamera, fyrkärnig processor på 1,5Ghz från Qualcomm och 2 GB RAM. Xperia Z levereras med Android 4.1 (Jelly Bean) med flera unika funktioner från Sony. Minnesstorleken är 16 GB, men möjlighet finns att komplettera med SD-kort. Likt flera av Sonys nya telefoner är Z dammtålig och vattentät till en meters djup. Ett eventuellt plums ner i toaletten behöver därför inte kosta mer än din heder.
Jag säljer min olåsta Sony Xperia Z. Telefonen är helt ny den köptes 9/3-13, alltså är den endast två dagar gammal. Fick telefonen i present men har nu köpt en Iphone 5. Telefonen är köpt för 6500 kr, skyddplast för 228 kr och en billaddare för 169 kr. Totalt 6896 kr, finns kvitto på detta. Allt säljes för 5500 kr. Kvitto och full garanti finns med. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skall sälja min Xperia Z som jag köpte den 8 Mars på Phonehouse. Säljes med kvitto och alla original tillbehör samt två skal. Säljes pga byte tillbaks till iPhone5. Säljes helst på plats i Falun. Skall den skickas så är det förskotts betalning till mitt bankkonto som gäller. Med Blocket paketet tar det sån fruktansvärd tid att få pengarna så det är inte ett alternativ. Samt att köparen står för frakten.
Hej, Säljer nu min tre dagars gamla Xperia Z. Telefonen är helt ny och har aldrig kommit till användning med tanke på att jag har en annan telefon som jag är mycket nöjd med. Kvitto och garanti finns och medföljer självklart. JAG PRATAR SVENSKA OCH DET GÖR DU MED. Är garanterat billigast på blocket, försöker du pruta så lägger jag på! Det är först till kvarn som gäller! Nypris för telefonen var 6.500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en Sony Xperia Z Svart. Upptagen och använd ca. 1 dag för test/review. Grym mobil för den som vill ha en snygg Design och även en mobil som tål vatten. Och sen självklart Full HD skärm. Kartong+Kvitto finns. Inköpt 2013-03-11 för 6290Kr. Inga Byten! Mobilen skickas Ej. Pris: 5300 Kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.