Quantcast
Till salu inom: ”

spelande tomte säljes

Tidigare annonser till salu

Trevligt semesterhus av hög standard som inbjuder till semester året runt. Det är modernt möblerat, välutrustat samt har uppvärmda klinkers- och trägolv. Det stora allrummet ligger i anslutning till köksavdelningen, så här kan alla samlas vid matlagningen. I den stora poolavdelningen med swimmingpool med vattenrutschbana kan både stora och små ha kul. Huset har dessutom ett separat aktivitetsrum, där man kan spela biljard , bordtennis. På den stora tomten finns gräsmatta med möjligheter till bollspel. Här finns också en stor terrass, där man kan sitta och grilla. Öster Hurup är full av liv sommartid med restauranger och cafeer. Det är inte heller långt till Randers med sin spännade Regnskov eller Ålborg med bl a Tivoliland.
I den södra delen av Bratten, på en stor tomt med anlagd gräsmatta, ligger detta hus med hög standard. Det är optimalt inrett och framstår gediget och smakfullt. T ex är det moderna möbler överallt i snygg design. Huset har centralvärme och golvvärme som säkrar en behaglig inomhustemperatur. Bratten bjuder på många fritidsaktiviteter som t ex sportfiske, tennis, minigolf, ridning. Skulle ni ha lust att spela golf, så ligger det flera bra golfbanor inom kort bilavstånd. Den aktiva fiskehamnen Strandby ligger i närheten och här finns goda möjligheter att köpa färsk fisk.
Detta följer med: Sony Playstation 2 Slim chippad med "Matrix Infinity" (vilket innebär att man kan spela brända och importerade spel) 2 original PS2 Kontroller från Sony en Guitar Hero 3 gitarr(trådlös) en Guitar Hero Rock the 80s gitarr(ej trådlös och spelet Guitar Hero Rock the 80s ingår ej) ett original spel: Guitar Hero Greatest Hits 8mb minneskort(formaterat och tomt) en äldre (färg) TV + alla kablar osv. ring eller maila jag står ej för frakten om det ska fraktas
Den 9 november ska vi spela in en sketch till ett svenskt underhållningsprogram. Vi är på jakt efter en villa i Stockholmsområdet att låna i ett par timmar under dagen. Viktigt att huset har en tomt samt brevlåda. Hör av dig! Yrkeskategori: Övrigt Län: Stockholms Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Vi söker en äldre person med stort huvud till en reklamfilm för Riks-tv i Norge. Får gärna vara lite rund. Han skall spela tomte. Inspelning sker i Trollhättan 25 november. Gage: 4000:- på faktura Ålder: 50-80 år Producent: Acne Yrkeskategori: Statist Län: Västra Götalands Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.