Quantcast
Till salu inom: ”

trädgårds brunn säljes

Tidigare annonser till salu

Fint hus i nybygget övad ligger sidan om Klippan. 6 rok på 190 kvm fördelat på 2 plan varav en inred källare. Finns 2 toaletter varav ett med exotisk dusch och ett med badkar och bastu. Finns uterum plus tralldeck och stor trädgård. Driftkostnader är väldigt låga då de finns egen brunn så man betalar endast för utsläpp av vatten. Uppvärmning sker med ytjordvärme och tillgång till öppen brasa finns. Djur är tillåtna även rökning i uterum. Hyresgäster med anmärkning accepteras mot borgensman eller 3 mån depositions hyra. Tillträde enligt överenskommelse!
Hus i äldre uppvuxet villaområdet uthyres på längre tid. Inflyttning kan ske feb-mars 2012. Möblerat eller omöblerat kan diskuteras. Huset är väl underhållet och består av övervåning med hall, vardagsrum, kök, toalett och tre sovrum. Källarvåning med pingisrum, allrum, sovrum, toalett med dusch och separat tvättstuga. Hyran är kallhyra, bergvärme är installerad. Friliggande garage och trädgård som gränsar mot allmänning. 600 meter till skola, bussar och mataffär. Perfekt läge för barnfamiljen då barnen blir självgående tack vare det centrala läget. Bra tomt med plats för mycket lek och bra altan med gott om sol.
Jag gör av med mitt älsklings hus nu. Huset är nu nästan färdig renoverat. Jag har nytt kök. Ny panel utvändigt, det är lite kvar att fixa. Nya golv både i köket o övriga rum. Ett stort uterum med golv värme. Stor trädgård på ca,2500 kvm. Det finns oxå en bod som man kan annvända till övernattning. Det finns oxå en pool som står över mark på 25000 liter, som kan ingå om vi kommer överrens om priset.Eget vatten som är godkänt. Tre kammare brunn. Hör av er om ni är intresserad.Ni kan ringa el Maila mig.
Dekorativ brunn Diametern 76 cm. Höjd 124 cm. Kan användas som en blomkruka. Kan täcka den gamla brunnen. Den sanna själ i trädgården. Återställer de gamla känslor. Med vatten i mitten och ljuset ser ut som en sago-önske brunn. Underbar gåva för en kvinna fru eller mormor. Vi kan bygga en större eller mindre. Storlek enligt dina önskemål. För mer information besök vår hemsida www.dreamsgarden.info HA EN BRA DAG OCH GLÖM INTE ATT LE
Med ett mycket bra läge på gränsen mellan Kållered och Mölndal (invid Lisebergs Trädgårdar) ligger denna moderna lager- och kontorsfastighet. Lokalen har bra takhöjd, 3 rejäla portar och med brunnar (med oljeavskiljare) i hela lagerdelen. Vid behov finns möjlighet att hyra till generösa utomhusytor. På bara någon minut är man ute på E6:an och vid ev. rusningstrafik nyttjas gamla E6:an, som fastigheten ligger precis utmed. Fastighet som passar ett företag som ser fördelarna med läget och som behöver en modern och effektiv kombinationslokal.