Quantcast
Till salu inom: ”

trumpeter säljes

Tidigare annonser till salu

Bonniers. 1987. 296 s. Inbunden. 22x14cm. 431 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Fåfängan är en kulle med praktfull utsikt, på Söder i Stockholm. Alla har sett den, få har gått på de hemlighetsfulla branterna. I ett av husen vid stupet bor en ung konstnär som just slagit igenom med pukor och trumpeter. På vernissagefesten inträffar ett fall av ond bråd död. Med den utgångspunkten spinner Stieg Trenter en handling som snor sig i spännande slingor genom ett än trolskt, än kusligt Stockholm. / Alla vänner till fotograf Harry Friberg, Sveriges trevligaste privatdetektiv, får här råka honom när han är inblandad i sitt första fall. En värdig upptakt till en lysande karriär!. .
Nu säljer jag en av mina trumpeter som jag har lite separationsångest ifrån. Det är en amerikansk lur i en mycket läcker design med borstad finish. Trumpeten är mycket lättspelad och har ett riktigt fint och "fett" sound. Jag har använt den för jazz, klassiskt, sektionsspel etc. Detta är en unik trumpet som är hämtad i USA och som har fått väldigt fina recensioner. Ta tillfället att göra ett unikt fynd!!
Nu är det dags att skiljas från en av mina trumpeter, även om det ger separationsångest. Det är en Phaeton i brushed laqcuer finish. En otroligt läcker lur med ett utseende som en heavyweight och med en mycket fin ton och klang. Bra "botten" och ett klart övre register. Mycket lättspelad. Jag har använt den för solo, sektionsspel och orkester och den har fungerat utmärkt i alla lägen. Trumpeten är direktimporterad och priset ligger på minst hälften av vad den kostar att köpa ny. Passa på att köpa en unik lur till ett fantastiskt pris!!
Klassisk musik, LP, Heliodor 2548 257 ( 1965, 1968 / 1976 ) Trumpetaren Adolf Scherbaum är genomgående solist i dessa konserter. I Joseph Haydns trumpetkonsert ackompanjeras han av Sinfonie-Orchester des Norddeutschen Rundfunks Hamburg, under ledning av Christoph Stepp. I Antonio Vivaldis konsert för två trumpeter medverkar Rudolf Haubold, trumpet, Li Stadelmann, cembalo, och Hamburger Barock-Ensemble, under ledning av Scherbaum. I övriga konserter medverkar Stanislav Simek, trumpet, och Orchestre de Chambre P Kuentz, under ledning av Paul Kuentz. Tysk albumtext. Speltid ca 42 min. Vinyl Nära nyskick . Spår av prislapp baksidan.