Allt till salu inom "w u k änglar trä erzgebirge tyskland"

Sortering:
Parkettläggning och Golvsli...
Huddinge
Idag

Parkettläggning och Golvsli...

Blocket.se
Ibanez AS153
Haninge
Idag

Ibanez AS153 Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Torkvinda
Älvsbyn
Idag

Torkvinda Visa liknande

100 kr
Blocket.se
Hallmöbel spegel
Vellinge
Idag

Hallmöbel spegel Visa liknande

150 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

ÄNGLAR KRING MITT HUS

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 månader
Artos. 2003. Inbunden. Förlagets originalband. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Mildhetens ängel, uppbrottets ängel, modets ängel: de 50 änglarna kring våra hus är inspirerande och diskreta följeslagare i vardagen. De skyddar oss i nöden och bär bud om en annan verklighet. De svarar mot vår djupa längtan efter en trygg, enkel och bättre värld. Och de uttrycker det som vi hoppas: att våra liv har en mening och ett mål. En himmelsk bok, en bok av vederkvickelse, en bok att ge som gåva. Benediktinermunken Anselm Grün, född 1945, är förvaltare i klostret Münster-schwarzach i Tyskland, andlig vägledare och författare till ett stort antal böcker i olika andliga ämnen.
90 kr
Bokbörsen.se
Hyllor och skåp  ·  Älvsjö

Plåtskåp/förvaringsskåp från Tyskland

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rustik vintage och industri inköpt i Berlin, Tyskland för ca 10 år sedan. Tillverkningsår och fabrikat är okänt. Av typen skåp från tex omklädningsrum på arbetsplats eller gym. Delat i två delar med övre hylla. Går att låsa med hänglås. Har inte provat, men går förmodligen hyfsat smidigt att ta bort avdelaren. mått: H: 180,5cm B: 50cm D: 50cm Även två Pillasterhyllor i massivt trä. Fint skick! Finns två stycken identiska. Mått: H 120cm B 50cm och djup 21 cm 250:- styck eller för 400:- för båda Finns i Gubbängen, Stockholm för avhämtning. Hör gärna av er med frågor och funderingar!
1 000 kr
Blocket.se

Centerbordsjolle i trä med trailer

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fin egenbygd segeljolle i trä med centerbord med plats för två vuxna och två barn. 5,5 m lång, 1,60 m bred, vikt 120 kg, aluminiummast i tre delar storsegel, fock, tampar, fändrar, ankare, två paddlar och en liten tysk flagga. Vi köpte båten i tyskland av en äldre herre som själv byggt båten. Han seglade bla med den på "Eiselmeer" i Holland. båten är lackad och behandlad med antifouling. Båten är i ett bra skick och segelklar. Trailern är bygd 1984 och väger 70 kg. Den får transportera 330 kg. Den har bromsljus och blinkers och är 4,4 m lång och 1,45 m bred.
18 000 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Partille

W u K Änglar i trä typ Erzgebirge Tyskland

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
W u K Änglar i trä typ Erzgebirge Tyskland
42 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj