Quantcast
Till salu inom: ”

ibanez concord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

nightclubmk2

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Passa på att köpa en omtalad och omtyckt stålsträngad som enligt mig har en mer tilltalande ton än betydligt dyrare nytillverkade gitarrer. Trots den större kroppen har den bra balans/volym i basregistret. Lämpar sig därför ypperligt även vid inspelning. Googla gärna för att läsa o lyssna. Inte helt lätt att få tag på en concord i så här bra skick, och den står sig i värde. Fast pris 4900 kr. Vi börjar med mejlkontakt. Skickas ej men provspelas gärna för seriösa spekulanter.
Hej, En Ibanez Concord från 1974 finns till salu. Gitarren och modellen finns med i Ibanez-katalogen från 1974. Det saknas serienummer, vilket stärker min tro på att det är just en -74:a. Modellen heter Concord nr 627. Detta skulle nog kunna kallas en lawsuit. Det är ett fantastiskt ljud och halsen är rak och fin och skicket skulle jag säga är bruksskick. En gitarr att spela på helt enkelt! Pris: bud, även byten kan vara av intresse Hör av dig om du har frågor. Hälsningar Erik
Nu har det blivit dags att sälja min tolvsträngade Ibanez Concord. Jag har haft den sedan hösten 2011 då jag köpte den begagnad på musikaffären Jam som låg här i Linköping. Gitarren är lättspelad och i bra skick, det är endast ett par estetiska mindre defekter på toppen av huvudet och baksidan av kroppen (slitningar i färg/lack). Det går att få bild på detta vid begäran. Gitarren finns hemma hos mig och jag bor centralt i Linköping. Vid frågor/intresse är det bara att skicka ett meddelande!
12-strängad gura, lättspelad och låter kanon.
En fin 12-strängad Ibanez Concord. Modell 684.12 En gitarr med fin klang.