Quantcast
Till salu inom: ”

gammal trä stege säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

jag säljer nu min guldhamster som är frisk och glad och är 1år gammal. Den älskar att äta mat och att mysa med sin ägare. Jag säljer hamstern för att jag ska köpa moppe och behöver så mycket pengar jag kan få. Om ni vill få bilder kan jag mejla dem till er. ni får: två matskålar, två hus ett av plast och ett utav trä, en skål där den kan kissa och bajsa, en vattenflaska, ett hamsterhjul och en stege.
Hej! Vi säljer en våningssäng i trä med skjutbar stege och ergonomiska madrasser. Madrasserna är nästan nya och fina i skicket. Våningssängen är nåt år gammal men i bra skick. Ribb bottnar, stege och fallskydd följer med. Sängen säljes omonterad, så den går att frakta i en bil. Pris: 1000:- Ring för mer info. Telenr: 076-8085117. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gammal Nimbus med mkt trä invändigt motor helrenoverad -94 och går bra Båten har mkt charm men mycket behöver åtgärdas bla byte relingslist och målning överbyggnad m.m. Tung styrning och trög fram o back +gasreglage men min dotter på 6 år gillar att styra , stor o fin badbrygga med mkt bra stege. Denna båt kräver att både motorkunskap och snickarglädje finns då allt kan hända, båtplats betald i sommar på ÖrlogsBerga båtklubb i Haninge