Quantcast
Till salu inom: ”

ägg stol arne jacobsen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Super elips bord, med vit högblank yta och kromade ben i super fint skick. 4 stk Bertoia Wire chair eller side chair i krom. Svart skinnlapp medföljer också 4 stk vita för omväxlingsskull. Bordet har måtten 150cm x 100cm och 72cm högt. I och med formen passar det även in i mindre köksdelar. Totalt pris för hela setet är 3500kr. Stolarna med skinnlappar fås för 800kr/stk. Bordet för 1500kr. De är ca ett år gamla och är i jättebra skick. Detta är möbler som även går under benämningar som moderna klassiker. Passar jättebra med möbler såsom arne jacobsen svanen , ägget, barcelona fåtölj, le corbusier LC2 m.m. Finns att hämta strax utanför kungsbacka.
Orginal Arne Jacobsen stol från Fritz Hansen, årgång 1992. Genuint läder med ovanlig, vacker grå färg. Stolen köpt genom antikhandlare i England. Lite sliten på vissa kanter men med orginal kudde. Ingen fotstol. Säljes p.g.a. flytt.
Elegant brun skinnfåtölj i klassisk dansk retro stil av Arne Jacobsen i liknande ägget design. Fåtöljen är knappt använd och även en fotpall kan köpas till för 1500 kr.
Arne Jacobsen, Ägget, med vippefunktion, model 3316, fremstillet hos Fritz Hansen. Produktbeskrivning Fåtöljen Ägget™ formgavs av Arne Jacobsen först för Royal Hotel i Köpenhamn. Ägget™ är en av Jacobsens absoluta triumfer som formgivare, där han precis som en skulptör strävade efter den perfekta formen - och med den direkta succén lyckades. Han prövade sig fram, hemma i sitt eget garage med lera vilket till slut resulterade i denna fåtölj som är optimal såväl som loungemöbel eller fåtölj i hemmet. Ägget™ är gjord av kallskum som täcks av en klädsel som finns i en mängd olika tyger och läder, alltid kombinerat med en stjärnformad bas i satainpolerad aluminium som går att snurra i 360 grader. Nummerbevis. Arkivfotos. Varunummer: 2476866 Stolen är ny och aldrig tidigare använd. Design: Arne Jacobsen, 1958 Formgivare: Arne Jacobsen Bredd: 86 cm Höjd: 107 cm Djup: 95 cm Sitthöjd: 37 cm Tyg:Divina Stolen är ny och aldrig tidigare använd. Pris i affär 53.000:- Mitt Pris 32.000:- Äktehetsbevis mdeföljer Garanti 20 år Ring Pierre 0707491197
design-inspiration av ägget i svart skinn, ca 4 år gammal, använd. pris 2500:- inköpt för 8995:- bild kan mailas