Quantcast
Till salu inom: ”

fordon säljes

Tidigare annonser till salu

Rolls-Royce Phantom -mäktig majestät. Motor: V12, 6 749 cm3, effekt 460 hk vid 5 350 varv/min, vridmoment 720 Nm vid 3 500 varv/min. Längd/bredd/höjd: 583/199/163 cm. Bagage: 460 liter . Tjänstevikt: 2 605 kg. Acceleration: 0-100 km/tim på 5,9 sekunder. Toppfart: 240 km/tim. Förbrukning: 1,77 l/mil. Är DU intresserad på att hyra denna vägars majestät? Nu har du chansen att hyra en av de mest exklusiva bilarna på marknaden. Bilen går att hyra från och med Augusti månad. Ring och kontakta oss i tid då denna bil är eftertraktad.
Hyrahyra erbjuder tillsammans med Ebilhyra möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt hyra bil i Kiev till förmånliga priser. Klicka bara på "Boka" nedanför och fyll i formuläret. Priset för att hyra bil i Kiev varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Om du bokar via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga tilläggskostnader när du ska hyra bil i Kiev. Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du ska hyra bil i Kiev genom oss! Kiev är huvudstaden i Ukraina. Kiev grundades troligen under 400-talet som ett handelställe mellan Konstantinopel och Skandinavien.
Hyrahyra erbjuder tillsammans med Ebilhyra möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt hyra bil i Bassendean till förmånliga priser. Klicka bara på "Boka" nedanför och fyll i formuläret. Priset för att hyra bil i Bassendean varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Om du bokar via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga tilläggskostnader när du ska hyra bil i Bassendean. Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du ska hyra bil i Bassendean genom oss! Bassendean  förr bekant som västra Guildford, är en nordöstra förort avPerth, Västra Australien. Dess Lokal styrningområde är Town av Bassendean.
Hyrahyra erbjuder tillsammans med Ebilhyra möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt hyra bil i Parkes till förmånliga priser. Klicka bara på "Boka" nedanför och fyll i formuläret. Priset för att hyra bil i Parkes varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Om du bokar via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga tilläggskostnader när du ska hyra bil i Parkes. Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du ska hyra bil i Parkes genom oss! Parkes en stad i delstaten New South Wales i Australien
Hyrahyra erbjuder tillsammans med Ebilhyra möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt hyra bil i Cascavel till förmånliga priser. Klicka bara på "Boka" nedanför och fyll i formuläret. Priset för att hyra bil i Cascavel varierar beroende när och hur länge du hyr, men du får aktuella prisuppgifter för samtliga bilmodeller genom bokningsfunktionen. Om du bokar via internet, så sparar du pengar och slipper onödiga tilläggskostnader när du ska hyra bil i Cascavel. Hyrahyra är Sveriges största uthyrningssajt och Ebilhyra/Traveljigsaw är en av världens största biluthyrare, så du kan känna dig trygg när du ska hyra bil i Cascavel genom oss! Cascavel är en stad och kommun i södra Brasilien och ligger i delstaten Paraná. Staden har omkring en kvarts miljon invånare i cetralorten.