Allt till salu inom "abelko komfortel 46 micro"

Sortering:
Ugn Electrolux
Kungsholmen
Idag

Ugn Electrolux Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Gasspis
Huddinge
Idag

Gasspis Visa liknande

800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Spis, ugn och micro  ·  Örebro

OBH Nordica 7517 Micro, Piano Black

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Säljer min micro pga flytt. Inköpt för knappt 2 år sen. Mikrovågsugnen har en effekt på 800 W och 20 liters volym. Med fem effektlägen och upptiningsprogram samt timer för programmering är den enkel och effektiv att använda. Den har barnsäkerhetslås som gör att den varken kan programmeras eller startas när den är aktiverad. Tallriken är automatiskt roterande för jämn uppvärmning. Snygg retro-design i svart. Nypris i butik är 1299:- Mitt pris är 500:- priset kan förhandlas vid snabb affär. Hör av er via mail.
500 kr
Blocket.se
Spis, ugn och micro  ·  Uppsala

Kenwood Micro

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, pga flytt och inbyggd micro i nya köket behöver jag inte denna längre. Inköpt hösten 2009. Väldigt bra micro som är enkel att lära sig. Sparsamt använd. Har en Grillfunktion, grillgaller medföljer, har endast provat detta en gång men fick ett bra resultat! (perfekt för student?) Finns i Uppsala, kan lämnas inom staden mot en liten peng. 850 kr bvsa. eller studentrabatt. Finns på telefon & mejl!
850 kr
Blocket.se
Spis, ugn och micro  ·  Motala

Micro+kaffebryggare mm

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej säljer nu i väg en massa saker på grund av att jag flyttat. 1 st micro pris:300 kr 1 st kaffebryggare pris:50kr 1 st vatten kokare pris:50kr har en massa andra husgeråd även de till salu. Har en lite loppis söndagen den 31/7-2011 Alla är varmt välkommna om ni undrar något är det bara att höra av er. mvh jenny
50 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Luleå

Högspänningsrelä till Komfortel

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har ett antal nya relän till dig som har värmestyrning för direktverkande el av typen Abelko Komfortel 46 mikro. Säljer reläna för 150kr/st + ev fraktkostnad Beteckning: ELESTA LR 20A 220V~AC1 15A 380V~AC1 Ring efter kl 18.00 vardagar då jag jobbar i en telefonsupport och pratar i telefon under kontorstid. Pris: 150 kronor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
150 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj