Quantcast
Till salu inom: ”

abelko komfortel 46 micro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min micro pga flytt. Inköpt för knappt 2 år sen. Mikrovågsugnen har en effekt på 800 W och 20 liters volym. Med fem effektlägen och upptiningsprogram samt timer för programmering är den enkel och effektiv att använda. Den har barnsäkerhetslås som gör att den varken kan programmeras eller startas när den är aktiverad. Tallriken är automatiskt roterande för jämn uppvärmning. Snygg retro-design i svart. Nypris i butik är 1299:- Mitt pris är 500:- priset kan förhandlas vid snabb affär. Hör av er via mail.
Hej, pga flytt och inbyggd micro i nya köket behöver jag inte denna längre. Inköpt hösten 2009. Väldigt bra micro som är enkel att lära sig. Sparsamt använd. Har en Grillfunktion, grillgaller medföljer, har endast provat detta en gång men fick ett bra resultat! (perfekt för student?) Finns i Uppsala, kan lämnas inom staden mot en liten peng. 850 kr bvsa. eller studentrabatt. Finns på telefon & mejl!
Hej säljer nu i väg en massa saker på grund av att jag flyttat. 1 st micro pris:300 kr 1 st kaffebryggare pris:50kr 1 st vatten kokare pris:50kr har en massa andra husgeråd även de till salu. Har en lite loppis söndagen den 31/7-2011 Alla är varmt välkommna om ni undrar något är det bara att höra av er. mvh jenny
Har ett antal nya relän till dig som har värmestyrning för direktverkande el av typen Abelko Komfortel 46 mikro. Säljer reläna för 150kr/st + ev fraktkostnad Beteckning: ELESTA LR 20A 220V~AC1 15A 380V~AC1 Ring efter kl 18.00 vardagar då jag jobbar i en telefonsupport och pratar i telefon under kontorstid. Pris: 150 kronor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.