Quantcast
Till salu inom: ”

adec säljes

Tidigare annonser till salu

Fin liten båt från 80-talet som har det mesta! Dieselmotorn (Volvo MD5) är monterad längst bak under aktertoften med segelbåtsdrev vilket lämnar stor plats i sittbrunnen då ingen motorlåda är i vägen. 2-lågigt gasolkök, diskho, autopilot, 2 ankarolina på fördäck för enkel förtöjning, badstege, ankare, dubbla batterier, kapell mm. I ruffen finns plats för 2 att sova, matbord i sittbrunnen. Perfekta budgetbåten för att upptäcka skärgården!! Vagn ingår. Vårrustad och sjösatt. Båten finns på Alsviks varv norr om Åkersberga.
Höstens bästa och sista försök sen sätter jag in den och provar igen nästa vår med högre pris Har en Adec 530 i bra bruksskick som är mycket välvårdad med boggie båtvagn hemma bygd(30) som jag undrar om någon vill köpa eller byta sig till. Önskar då en amerikanare eller kapitän skattesmitare:)som är besiktigad. kan skicka med en Volvo 854 GLE besiktigad med blankt papper och skattad om bilen är dyrare och tycke uppstår 45000kr eller högstbjudande skam bud svarar jag inte på de åker direkt i pappers korgen hör av dej så pratar vi vidare
Har en ADEC 530, 2,1 m bred.. Båten är i gott skick med kappell och pentry (dock om behövs för den nödvändiga i behob av renov) Motorn som sitter i startar ej! Förmodligen Insprutaren eller kolvringar som gått åt helvete! En ny beg motor finns dock sidan om, md1, FULLT FUNGERANDE!... Så, Båt, med en kass motor, en fungerande av samma model + släpvagnskärra av oreggad typ! MYCKET båt för pengarna, Den fungerande motorn måste dock lyftas i! Ett tappat intresse. I övrigt är båten lite av GDS Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Adec 530 i bra skick säljes med en icke fungerande md1a motor, En ny fungerande motor ingår dock, Ut med den gamla och in med den nya så har du en riktigt trevlig båt. Trailer ingår (30 km/h). 3 st sovplatser, pentry med gasolspis, USB-stereo och ekolod. Båten invändigt är i ok bruksskick. Säljes i övrigt som den står Ring för mer info OBS! Båten på bilden men närapå ett år gammalt foto Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En utsökt båt för fiske, bad eller om man så vill enstaka övernattningar. En båt för er som vill ta det lugnt på sjön, toppfart ca. 8 knop. Säljes pga. nytt båtköp. Mått Längd: 6,20 Bredd: 2,35 Djup ca:0,55 Motorn är en Yanmar med 13 starka hästar som drar ca. 0,5 l/tim. Billig i försäkring 441 kr per år betalade jag med min försäkring.. Ligger för närvarande på land på Orust, men kan sjösättas snabbt och lätt.