Allt till salu inom "allanons"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Shannaras alvstenar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 år
MånPocket. 1998. Pocket. 270 gram. Mycket gott skick. I alvstaden Arborlon råder djup förstämning. Allman är på väg att dö. Enligt sägnen skapades trädet en gång i tiden för att stänga in de grymma demonerna bakom muren till de Otillgängliga. Där skulle de bli kvar så länge Allman levde och grönskade. Men för var dag vissnar nu trädets blodröda blad alltmer. Alvernas enda hopp är att trädet föds på nytt - innan demonerna har utplånat alverna och deras rike. Ett frö från Allman måsteföras till den mystiska blodseldens källa i Wilderuns ödemarker. Motvilligt tar alvflickan Amberle och dalbon Wil Ohmsford på sig uppdraget. Men har druiden Allanon berättat hela sanningen och kan de lita på de magiska alvstenarnas beskydd?".
45 kr
Bokbörsen.se

Shannaras ättlingar. Arvet från Shannara del 1.

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 år
Forum förlag. 1993. Inbunden. 950 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. En gång i tiden levde alla lyckliga i De fyra länderna. Men nu är den gamle ledaren, Allanon, död sedan många år och länderna och deras folk går mot sin undergång. Människor och dvärgar lever i slaveri, alverna har flytt och trollen gömmer sig i de otillgängliga bergen. Bara de tre ättlingarna av Shannaras släkt kan nu återställa balansen i världen. Men de uppdrag Par , hans kusin Wren och deras onkel Walker Boh får verkar omöjliga att genomföra. Den nya regimen blir allt mäktigare, och skuggonerna, monster som ingen vet varifrån de kommer, blir allt fler. Dödsbringande fasor , mystiska fiender och deras egna tvivel hotar hela tiden att förgöra dem. Men arvet från Shannara ger också hopp och oanad förmåga....
65 kr
Bokbörsen.se

Shannaras första kung

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 år
Forum förlag. 1998. Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick. 950 gram. Den nya världen är fortfarande ung och Allanon bara en pojke. Trollkarlarnas Herre marscherar söderut med en trollarmé och sina dödskallemän för att förinta Paranor och druiderna och sedan lägga under sig de fyra länderna. För att stoppa invasionsstyrkan måste dvärgar, alver och människor sluta samman. Ansvaret vilar på druiden Bremen och hans vänner. De måste också hitta den farliga svarta alvstenen, som inte får hamna i fiendens händer. Trollkarlens Herre själv kan bara förgöras med ett speciellt vapen, ett vapen som ska smidas med mästersmedens skicklighet och druidens kunskaper, ett vapen där vetenskap och magi blir till ett. Shannaras svärd.".
115 kr
Bokbörsen.se

Shannaras alvstenar. Pocket.

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 år
Månpocket 1998. Pocket, 469 sidor, 263 gram. Gott skick.I alvstaden Arborlon råder djup förstämning. Allman är på väg att dö. Enligt sägnen skapades trädet en gång i tiden för att stänga in de grymma demonerna bakom muren till de Otillgängliga. Där skulle de bli kvar så länge Allman levde och grönskade. Men för var dag vissnar nu trädets blodröda blad alltmer. Alvernas enda hopp är att trädet föds på nytt - innan demonerna har utplånat alverna och deras rike. Ett frö från Allman måsteföras till den mystiska blodseldens källa i Wilderuns ödemarker. Motvilligt tar alvflickan Amberle och dalbon Wil Ohmsford på sig uppdraget. Men har druiden Allanon berättat hela sanningen och kan de lita på de magiska alvstenarnas beskydd
24 kr
Bokbörsen.se

SHANNARAS ALVSTENAR - Del 2 i serien inledd med Shannaras svärd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Format:Inbunden i hårt kartonnage. Tryckt år:1997 Skick:I fint skick Vikt opackad:796gram Se! resume!--- Del 2 i serien inledd med Shannaras svärd. Druiden Allanon anförtror åt hjältarnas barnbarn uppdraget att rädda det döende trädet Allman. Trädet skapades för att stänga inne de grymma demonerna bakom muren till det Otillgängliga. Den enda som kan ge trädet nytt liv och rädda världen är alvflickan Amberle. Wil Ohmsford utses till hennes beskyddare på en farofylld färd till Wilderuns ödemarker.
40 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj