Allt till salu inom "altanvägg skärmvägg"

Sortering:
Skärmvägg
Nyköping
Idag

Skärmvägg Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Kontorsmöbler - skrivbord, skärmväggar & skåp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
2 skrivbord med rundat tilläggsbord 3 skärmväggar 4 hyllor och ca 20 bokstöd för skärmvägg 2 kontorsskåp Det ena skåpet har löst handtag på nedre jalusidörr. Mått Skrivbord (Bredd-höjd-djup) 121x72x84cm Mått Skrivbordtillägg (Bredd-höjd-djup) 84x72x84cm Mått Skåp 1 (Bredd-höjd-djup) 80x153x42cm Mått Skåp 2 (Bredd-höjd-djup) 80x103x40cm Priset gäller allt. Säljes endast tillsammans och inte delvis! Hämtas strax söder om Norrtälje (Nära E18)
1 200 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Stockholm

Svedbergs Skärmvägg 80 - Demo Ex

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi gör plats för nya utställningar och säljer därför denna skärmvägg. Fasett skärmvägg 80 cm med draperistång Nedmontering ombesörjes av köparen. Ord pris 2480:- Spara 780:- Nu Endast 1700:- Observera att detta erbjudande endast gäller på Beijer Byggmaterial i Häggvik Vi har i dagsläget inte möjlighet att erbjuda E-handel eller beställning via nätet. Erbjudandet gäller endast vid besök i butiken på Kuskvägen 2 i Sollentuna
1 700 kr
Blocket.se

Skärmväggar i ek med persienner, 86 x 169 cm

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Två skärmväggar (golvskärmar / rumsavdelare / rumsavskiljare) för dig som både vill ha möjlighet att kunna avdela eller hålla utrymmen öppna. Exempelvis perfekt för att avskilja sovdel med vardagsrum i små lägenheter eller för kontor. Egenskaper: Storlek för en skärmvägg: Längd: 86 cm, Höjd: 169 cm, Bredd: 4 cm. Material: Ramar i ek. Persienner i balsaträ. De två skärmväggarna går att skjuta in och ut från varandra. Skärmväggarna går även att placera var och en för sig. Vardera skärmvägg består av en ram där en persienn är monterad. Detta möjliggör flera lägen för skärmväggen, vilket gör dem flexibla tillsammans. Pris för en skärmväg: 600 kr. Pris för båda: 900 kr.
600 kr
Blocket.se
Hus och Trädgård  ·  Jönköping

Kärlskydd - skärmvägg

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Skapar en naturlig plats för ditt kärl och höjer intrycket av din trädgård! Kärlskyddet levereras komplett med skruv och stolpskor för fastsättning i marken. Sektionerna är utformade med gångjärn för att enkelt kunna anpassa vidvinkeln av sidoväggarna, detta gör även att användning av sektionerna är möjlig för andra ändamål som t ex redskapsskydd i form av vinkelvägg eller skärmvägg. Lignum Products har som ambition att leverera kvalitetsprodukter, tillverkade i Sverige, till förmånliga priser och utformade för smidig installation. Produkterna är tillverkade av svenskt trä med ytbehandling av original Falu färg (svensk kulturhistoria på burk) och metalldetaljerna är framtagna med varmgalvaniserad ytbehandling för bästa hållbarhet. Finns i färgerna- Svart Röd Vit Natur - Tryckimpregnerat virke www.lignumproducts.se (Frakt tillkommer) (Avgift för platsmontering tillkommer)
1 295 kr
Blocket.se
Bygge  ·  Jämtlands län

Skärmvägg

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer en skärmvägg i bra skick. Tillverkad av tryckimpregnerat trä. Mått ca 180cm hög och 180cm bred. utevägg, altanvägg, vindskydd, trädgårdsvägg Hämtas
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj