Allt till salu inom "antika kassaapparater"

Sortering:
Eskilstuna
Igår

staty i trä från...

8 000 kr
Blocket.se
Lund
Igår

Träkommod i furu

1 800 kr
Blocket.se
Växjö
Idag

Retro o Antik

800 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

Linneskåp - antikt - med lö...

450 kr
Blocket.se
Tjörn
Idag

Sockerlådor

250 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Historiska föremål  ·  Gävleborgs län

Antik Kassaapparat

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gammal fin kassaapparat med vev, tillverkad i USA enligt märket, se bild. Apparaten har gått att öppna förut men nu verkar den ha låst sig efter att ett barn lekte med den lite. Är flera intresserade samtidigt får den köpa som har högsta budet och hämtar snabbast. Maila gärna vid intresse så återkommer jag inom kort, skriv med ditt telefonnummer om du lättast nås via telefon. Det går också bra att ringa, men jag kan inte alltid svara, skicka då sms med ditt namn och nummer.
2 000 kr
Blocket.se

Kassaapparat och vågar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fem olika vågar. En antik! En elektrisk kassaapparat. Ring och ge bud! Svarar jag inte på hemtelefonen så prova mobilen; 070-6351213. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Lånad mail. Bilder kan fås via mail men för info eller bud är det bara telefon som gäller! Ej SMS!
0 kr
Blocket.se

Äldre kassaapparat

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Jag vet inte någonting om denna förutom att den verkar väldigt gammal. Själv har jag ingen nytta av den men tänker att kanske finns det någon annan som har intresse för den. Jag själv fick den från en gammal dam som verkade haft den i sin ägo i många år. Osäker på vad jag ska sätta för pris, då jag ser att liknande legat ute för väldigt olika så jag lägger mitt pris lite lägre i förhoppning att göra någon glad. Den finns att titta på / hämta i Gävle, smsa eller ring eller maila vid intresse.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj