Quantcast
Till salu inom: ”

antika ljusstakar säljes

Tidigare annonser till salu

Här är några fina ljusstakar från 1880 talet, samt från 1930 talet.fint skick ! Väggljustakar 2 st, förgyllda, reglerbara armar 1880 tal, ca mått på armar 25 cm. 2 st 300 kr ---------------------------------------------- 2 st Art Deco ljusstakar,20 cm höga i svart glas, med kromade detaljer, fint skick ! Stearin spill på stakarna på bild, men det tar jag bort, 1930 tal. 250 kr Kan skickas mot Postens Frakt ! Eller hämtas i Arlöv.
Zefinaglas är ett företag som arbetar med import och försäljning av konstglas i Sverige. Vi hoppas att du hittar något fint till dig själv eller kanske en gåva till någon speciell. Vi säljer våra produkter både till företag och privatkunder. Som en direkt importör vi kan garantera attraktiva priser och vi kan hjälpa dig att hitta rätt produkter. Om du vill köpa flera ljusstakar få du rabatt! 25 - 35cm i höjd.
Hej, Säljer ett par ljusstakar i vad jag tror är mässing. Ljusstakarna gör ett väldigt fint intryck med sina många prismor. De är 12.5 cm höga. Priset för båda är 1000 :- De kan hämtas norr om Stockholm alt. så kan vi ordna med ett möte för överlämning alt. kan jag ev. avlämna dem. Skicka ett mail med namn och telefonnummer om du är intresserad av dom så ringer jag upp dig. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min fina ljusstake som en duktig hantverkare har gjort. Jag köpte den för 600kr och nu säljer jag den för 400kr . Den är i trä så du kan måla om du vill , det behövs någon form av hållare som man sätter i hålen så att ljusen sitter fast (det har jag inte) En sån här ljusstake målad kostar ca 1000kr på cervera . Ring
Retro matstol vitmålad, med fotstöd och kan "vikas" åt andra hållet och blir lägre bord och stol, funkar jätte bra och är charmig pris 600 kr Ljusstakar 3 st IKEA, alla 3 för 150 kr Ljusstakar (de två mörkare silver till vänster) Silverpläterade, köpt på Stockholms Auktionsverk båda 2 för 1500 SEK Även en Kungsängen säng 140*200 cm resårmadrass (blåvitr utig)med en bäddmadrass (blåvit rutig) finns (denna dock på Östermalm) 700 kr