Allt till salu inom "automatisk brandsläckare motorrum 2kg"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Motorbåtar  ·  Jönköping

Örnvik 620 Sport -06

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Årsmodell: 2006 Märke: Örnvik Modell: 620 Sport Material: Plast Motor: Mercruiser V6 4,3 MPI-06 Drivmedel: Bensin Motortyp: Inombordare Motorstorlek: 220 hk Antal Motorer: 1 st Kojplatser: 2 st Mått: 6,45x2,56 Vikt: 1380 kg En härlig daycrusier från 2006 med mycket goda sjöegenskaper. Stor soldyna och badbrygga, båten är perfekt för sol- och badturer eller vattenskidåkning. I den rymliga sittbrunnen finns ett bord och sittplatser för sex personer. En öppningsbar vindruta så att du kan ta dig till fören. Den fungerar även för en helgtur med övernattning för 2-3 personer. El-trim,själv- och manuell läns, huvudströmbrytare i motorrum, Automatisk brandsläckare i motorrum, utsugsfläkt, badbrygga med vattenskidkrok och badstege. Extrautrustad: Nytt helkapell -09 som är nytvättat och inpregnerat 2012,Garming 525S GPS med ekolod, CD radio med högtalare och fjärrkontroll,Dubbla batteri(extra 115 ah),2 st 12V uttag, Belysning i hytt, Brandsläckare 2 kg, sittbrunnsbord löstagbart, durkmatta.Båten är i MYCKET BRA SKICK VÄLVÅRDAD OCH SNYGG.Den är vinterförvarad inomhus i värmegarage.
199 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Växjö

Automatisk brandsläckare för motorrum 2kg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Helt ny i kartong direkt ifrån tillverkaren i England. 2kgs pulver släckare ABC som automatiskt startar när omgivande temperaturen är 79 grader C. Lämplig för motorrum i båtar tillsammans med inombordsmotorer. Vid en brand i motorn är det sämsta man kan göra att öppna motorrumsluckan då elden förses med syre och flammar upp än kraftigare. Har man en automatisk brandsläckare i motorrummet så släcker den elden automatiskt på under 10 sekunder. Vikt på släckaren inkl fäste är 3,5kg (det är innehållet av pulver som är 2kg) Lämplig för motorrum med storleken 2 kubikmeter. Pris. 1000kr + frakt.
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Växjö

Automatiskt brandsläckare för motorrum 2 kg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Helt ny i kartong, direkt ifrån tillverkaren i England. 2kgs pulver släckare ABC som automatiskt startar när omgivande temperaturen är 79 grader C. Lämplig för motorrum i båtar tillsammans med inombordsmotorer. Vid en brand i motorn är det sämsta man kan göra att öppna motorrumsluckan då elden förses med syre och flammar upp än kraftigare. Har man en automatisk brandsläckare i motorrummet så släcker den elden automatiskt på under 10 sekunder. Vikt på släckaren inkl fäste är 3,5kg (det är innehållet av pulver som är 2kg) Lämplig för motorrum med storleken 2 kubikmeter.
850 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Oxelösund

Saga 315, 2008 Semesterklar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Saga 315 i mycket bra skick och väldigt välutrustad. Motor Volvo Penta D4 225 hk 115 Ah startbatteri +115 Ah servicebatteri Vindrutetorkare med torkarautomatik Badstege Batteriseparator Brandsläckare Brandsläckare - automatisk i motorrum Dusch på toalett och badplattform Flaggstång i rostfritt Förpulpit Gardiner i förruff Gasolspis med ugn Gångvärme med defroster Hydraulisk styrning Inredning i teak Kompass med belysning Kylskåp mes ASU 85 liter - Isoterm (ASU är extra utrustning) Länspump elektrisk och manuell Mätare i septictank + Mätare för bränsle´+ Mätare för vatten Sjövattenfilter till motor Timräknare för motor Toalett med elektrisk spolning Tryckvattensystem Varmvattenberedare med motorvärme och elpatron Vindrutespolning Öppningsbar ruta i midkabin Öppningsbar skylight i förkabin Blå dynor och gardiner Sverigepaketet QL trimsystem Extra batteri 115 Ah Signalhorn Skjutluckor i HT-tak Landström med batteriladdare - Ladix Nätkabel för landström Däckstömning av septictank Rullgardin till förlucka Plotter/ekolod - Garmin 525S Dieselvärmare 4 kW Bogpropeller 4hk Ankarvinsch med fjärrkontroll - Engbo Radarbåge Extra utrustning Jolle (uppblåsbar) - Zodiac Dävertar för jolle - Davitt Dricksvattensystem med separat tryckpump och kolfilter Teakbord på akterdäck Radio VHF Roderindikator Förankringsöglor i lastrum Stävstege Fenderhållare på stävräcken TV-antenn Red Knows söksystem Formsydda madrasser i främre kabin och "anti kondens nät Formsydda underlakan Härdad låsbygel i för och akter Elektrisk motor till jolle Lås till fällbar bordsskiva Extra 12 volts uttag Larmad dörr Komplett servis (6 stora, 6 små, 6 djupa, 6 glas, 1 skål) Gasolflaska 2 kg Högtalare i förkabin Extra hylla i köksskåp för skärbräda och diskunderlägg Teakstopp på pappershållare på toalett Skeppsur i mässing Fästen för last under säte på akterdäck Solceller 80W med reglerutrustning Trall i toalettrum - prototyp Krokar för förtöjningslinor på akterdäck Klädkrokar i främre kabin Solskydd till vindrutor utvändigt Elektrisk tömning av septictank Infällt ljus på badplattform Infällt ljus på akterdäck Teak på akterdäck Teak på badplattform Kapell till akterdäck Yttre styr- och manöverplats Bänkar på akterdäck med dynor Frälsarkrans Förtöjningsutrustning Stävankare Extra ankare av Bruce-typ med ankarlina Diverse förtöjningslinor Fendrar 8 st därav två ballongfendrar Båtshake
1 495 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj