Quantcast
Till salu inom: ”

barnkök begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ayre K-5xe
F
Västerbottens län
pocketbok

Lindesberg
Damkläder

Linköping
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Litet barnkök med plattor och ugn, micro, diskho och kylskåp med frysfack. Komplett med två kastruller, tallrikar och bestick för fyra, tre redskap samt skärbräda och kniv. Trådlös telefon finns så klart också :) Allt är i plast. Plattorna går på batterier och låter som de kokar och steker maten i kastrullerna. Bra begagnat skick. Pappskivor med motiv (kycling i ugn, innehåll i kyl) lossnar lätt när man lagar maten, därför är de lite naggade i kanterna. För övrigt helt ok! Säljes pga flytt.
En jättefin leksaksspis i blått från Jabadabado. Laga mat i ugnen eller på spisplattorna. Tillverkad av trä i härliga färger med fina mönster. Storlek: 40 x 30 x 20 cm Spisen är i begagnat men fint skick. Något enstaka litet märke finns på den men inte mer än så. Spisen kan hängas på väggen eller ställas på pall så som vi har gjort. Pallen och tillbehören (slevar och en grytlapp) ingår. Ordinariepris för spis inklusive tillbehör är 500 kronor.
Jag säljer en jättefin leksaksspis från Brio i fint begagnat skick. Till spisen har vi en passande hylla som vi fäst en stång med krokar på. Där passar det bra att hänga slevar, vispar mm. Allt är i fint skick. Bakstycket av hyllan är på väg att släppa lite, det syns inte men går lätt att limma om man vill. Jag säljer allt för 300 kr och då ingår spis, hylla, stång, skålar, koppar, glas och redskap.
Begagnat, fullt fungerande kök med lysande och kokljudande plattor. Finns i Sollentuna Ring helst.
Barnkök med spis, kylskåp, micro, tvättmaskin och strykbräda. Helt och rent, bra begagnat skick. Kollar inte mailen dagligen så ring! MVH Paula