Quantcast
Till salu inom: ”

basjkir säljes

Tidigare annonser till salu

Nu ska vi sälja vårat Basjkir sto pga akut tids brist pga för många hästar. Är ett fint sto på 6 år och ca 147 cm. Säljas med full stam, pass ,chippad, ny verkad, vaccinerad och A1 försäkrad. Är inriden men stått länge och behöver börjas om med. Är en mkt fin häst med fin stam för den som vill avla. Säljes nu billigt till dig som har mkt tid att lägga på henne. Är mkt lättlärd och smart och kommer bli kanon för dig som kan utbilda själv och har häst vana då hon kräver en tydlig ledare. Är lättlastad och trafik van. Fynd pris nu 10.000 kr ev ännu billigare om hon hämtas denna helgen. Maila gärna. VÄLKOMNA
7-årigt ryskt basjkir sto säljes. ca 145cm i mankhöjd. har gått på lösdrift största delen av sitt liv, står på box nu. går barfota vilket funkar jätte bra. snäll att verka. snäll att rida.kan vara lite "bufflig" på gången som många kallblod kan vara. har mest ridit ut på henne. varit i ridhuset några gånger vilket har funkat bra. hoppat lite grann. påbörjad inkörning och har funkat jätte bra. last tränat mycket då hon inte har åkt så mycket och även detta går väldigt bra. vill komma till nån som vill rida ut mycket för det är det hon tycker mest om. försäkrad i agria för 30.000:- vid frågor ring gärna eller maila för mer info! pris kan diskuteras med rätt hem!
Basjkir säljes pga bebis. Ej ren nybörjarhäst. Behöver en lugn/trygg men bestämd ryttare. Tycker om att gå både i skog och mark och på banan. Blir vad du gör honom till. Säljes endast som lösdriftshäst. Säljes FÖRMÅNLIGT endast då tiden och orken inte räcker till. Han behöver få gå kontinuerligt vilket jag inte kan ge honom. Han har dock gått hela vinter då två tjejer ridit honom 2-3 ggr/veckan. All utrustning ingår. Endast seriösa spekulanter. Maila så ringer jag upp. Är vaccinerad och har pass. Går oskodd vilket fungerar bra. Något svårlastad, men när han väl står i transporten går det alldeles utmärkt. Är mkt mån att han hamnar till rätt hem. OBS! Kan även tänka mig byte till en snäll och trygg häst åt min man som är nybörjar-ryttare, som letar efter en häst att bara lunka med i skogen. Åldern spelar ingen roll bara den är viktbärande.
Allroundhäst för vuxen och barn, viktbärande. Passar dig som har hästvana. Lekfull kille som älskar att lära sig nya saker. Passar både dig som vill rida i skogen och som vill åka på lite kurser. Kan formas till det du vill. Otroligt smidig i kroppen och har en mjuk galopp. Mycket markarbetad enligt Parelli Natural Horsemanship. Har tidigare ingått i westernridskola och turridning. Grundutbildad i dressyr av tidigare ägare. Har mycket bra hovar och går alltid barfota. Reagerade mot knott för första gången i somras men klarar sig bra hittils i år. Dimitrii valack, f-02, ca 145cm i mkh. Brunblack med ål och vilttecken. Måste flytta snarast pga plats- och tidsbrist.
Nu ska vi sälja våran cala hon är en rysk basjkir e: sokol 22 u: Karga ue: Mishastij. 146cm men mycket grov.hon har gått upp till LA med många placeringar. du kan räckan med att du alltid åker hem med minst en rosett från varje tävling. hon hade ett föl 08 inte så mycket riden under denna period. mycket trevlig ponny gör alltid sitt bästa och lite till älskar att hoppa hon är en riktig omhopppnings ponny svänger på en 50öring. hoppar i alla lägen. säljes pga tidsbrist och har övergått till storhäst. ring för mer info. svara ej på mail..priset kan diskuteras med rätt köpareRonny 076 8685099