Allt till salu inom "basjkirhäst"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Allergiker? Ridsugen?

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har basjkirer som behöver röra på sig mer än vad de gör. Många allergiker har visat sig klara av basjkirhästen bättre än de flesta andra raser. (Är du allergisk och vill prova om du klarar att umgås med basjkirer är det bra att ta med allergimedicinerna för säkerhets skull.) Mer om rasen finns att läsa på basjkir.se Om du är intresserad av att bli medryttare eller bara är nyfiken på rasen och vill komma och titta är du välkommen att höra av dej =)
0 kr
Blocket.se

Paintball, fyrhjulingar, femkamp, turridning

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Välkommen till Marma Äventyr. Hos oss är både företag och privatpersoner välkommna att spela Paintball åka fyrhjuling femkampa eller turrida på ryska basjkirhästar. Vi har även heldagspaket med lunch (catering) för företaget. Passar perfekt till svensexa möhippa teambuilding födelsedag kompisgäng semesteraktivitet mm. För priser och mer information se, www.marma.nu www.turridning.nu eller ring Thomas på 026-87008
200 kr
Blocket.se
Häst  ·  Karlskrona

Basjkirhästar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två stycken trevliga basjkirston säljes. Anemone (bilden) är född 2010, en lugn och trevlig häst på ca 145 cm. Inridningen är påbörjad, hon är riden i skogen i alla gångarter, både ensam och med sällskap.En pigg och framåt häst, att börja utbilda inom valfri gren. Timotej, född 2010, ca 148 cm. Lite grövre, och med underbart bekväma gångarter. En mkt cool dam, som även hon är riden i skogen i alla gångarter. En häst som vem som helst kommer att kunna rida, väldigt snäll och social. Fler bilder och film kan skickas. Pris 20 000 kr/st
20 000 kr
Blocket.se
Häst  ·  Sverige

Två Basjkirhästar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mina två Ryska Basjkirhästar söker nytt hem. Zorka född.2002. Brunblack/dun m.stjärn. Dotsjka född.1998. Fux m.stjärn. Dom är allergivänliga, snälla, mysiga, lyhörda och sociala. ca 150 cm höga, barfota skogsmullehästar som går på lösdrift med fri tillgång till stallet. Dom är inte ridna på några år och då brukade vi inte rida i trafiken, ej heller lasta dom utan red i skogen och markerna runt vår gård. Priset är för bägge hästarna och säljs endast tillsammans.
13 000 kr
Blocket.se

Billiga (allergivänliga) basjkirhästar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Eftersom två av mina basjkirhästar inte längre kan gå på lösdrift (sommartid) pga fångproblematik, säljer jag dem nu till högstbjudande. Hästarna, sto 9 år och vallack 8 år, är snälla men envisa. De har aldrig varit skodda och har alltid gått på lösdrift. De är inte så mycket ridna. Då de fått gå på magert bete har de inte uppvisat någon fångproblematik. Utropspris: 2000 kr/st Bilder kan mailas vid intresse.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj