Allt till salu inom "bastutunna byggsats"

Sortering:
Meccano
Idag

Meccano Visa liknande

60 kr
Blocket.se
Blandat Lego
Ekerö
Igår

Blandat Lego Visa liknande

1 600 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Skaraborg

Bastutunna

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu kan du köpa din Bastutunna som byggsats. Lev består utav * färdiga gavlar * div virke * bastu aggregat Harvia M3 * fönster * glasdörr (röktonad) * svart shingel tak * färg (järnvitrol) Utan att krångla till det så får du med allt du behöver för att montera ihop din egna bastutunna och sedan använda den med en gång. Bygg tid ca 30-40 timmar, beroende på din egna erfarenhet. Frakt kan ordnas. Kontakta mig för mer information. //Med vänlig hälsning
24 990 kr
Blocket.se

Mobil bastu

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nybyggd vedeldad bastu. Kaminen av märket Harvia, skorsten som hör till. Yttermått 4.50x2.00 . Innermått - Bastudel 1.90x1.80. Förrum 1.50x 1.80. Altandel 0.90x2.00. Isolerade väggar 70. Isolerat tak 95. Takhöjd inne 2.50 i mitten o sluttande ut mot väggarna 2.10, det är en synlig takås i mitten. Golvet byggt på trall , bara duscha eller bada o gå in, torkar upp fort. Tillbehör- bastupall, termometer, skopa o hink, bastusten. Timmerpanel på utsidan o förrummet och i taket. planhyvlad panel i bastun. Lavar gjord av asp. Bara hämta med bilen o hem och parkera. Kanske ställa den vid vattnet, inget bygglov behövs. Värms upp väldigt fort, eftersom den är isolerad, kan inte jämföras bastutunnor o byggsatser.
44 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Gräsklippning och Trädgårdstjänster på Öland

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi kan erbjuda tjänster löpande, eller förbokat med hjälp av ett abonnemang, precis på samma sätt som vi haft under flera års tid. Detta har hittills gett oss över 80 nöjda och fasta kunder som vi sköter gräsklippning och andra sysslor åt. VI ÄR DEN ENDA KONTAKT NI BEHÖVER. Det vi inte själva utför har vi valt ut professionella företagare på just dessa specifika områden. Men den kontakten sköter vi åt er. Så ni behöver inte tänka på någonting. ** NY KUND? Köper man ett nystartsabonnemang där ett visst antal timmar ingår så ger vi 10 % ytterligare i rabatt på första klippkortet. Med klippkortsabonnemang slipper man dyra start och framkörningsavgifter. Och betalar endast för den tiden vi är hos dig.(varje påbörjad kvart) Våra priser tål att jämföras! Vi vågar påstå att vi i längden är det billigaste alternativet. Hittar ni ett billigare alternativ så sänker vi våra priser. ÖVRIGA TJÄNSTER: Allt inom: - Ombyggnad, nybyggnad och renovering. - Färdiga stugor och gästhus i byggsatser. - Uterum, altaner och uteplatser. - Stenläggning, murar och gångar. - Badtunnor och vedeldade bastutunnor. - Trädgårdsskötsel. - Installation av kaminer & skorstenar. Även renovering av skorstenar. - Målning inne som ute. - Trädfällning samt bortforsling. - Röjning av gräs, sly och buskar. - Tak & fasadtvätt - Service och renovering av trädgårdsmaskiner där hämtning och lämning ingår. (Även ATV) - Vedförsäljning i småsäck med hemleverans. ** Erbjudandet gäller för: Nya kunder vid ”nytecknande” av abonnemang under hela året. Vi är godkända för F-skatt. Vi har trygghetsförsäkring genom Öland försäkringsbolag. Och ni kan självklart nyttja ROT och RUT-avdraget direkt på fakturan.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Borgholm

Snöröjning på Öland

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi kan hjälpa er med snöskottning av gångar, parkeringsplatser, tak, altaner eller annat som ni vill ha skottat. Med vår Husqvarna rider med fyrhjulsdrift och en snöslunga med mycket stor kapacitet så klarar vi även dom större jobben. Och där den inte kommer åt tar handskottning vid. Vi kan erbjuda tjänster löpande, eller förbokat med hjälp av ett abonnemang, precis på samma sätt som vi haft under flera års tid. Detta har hittills gett oss över 90 nöjda och fasta kunder som vi sköter bl.a snöskottning/gräsklippning och andra sysslor åt. VI ÄR DEN ENDA KONTAKT NI BEHÖVER. Det vi inte själva utför har vi valt ut professionella företagare på just dessa specifika områden. Men den kontakten sköter vi åt er. Så ni behöver inte tänka på någonting. ** NY KUND? Köper man ett nystartsabonnemang där ett visst antal timmar ingår så ger vi 10 % ytterligare i rabatt på första klippkortet. Med klippkortsabonnemang slipper man dyra start och framkörningsavgifter. Och betalar endast för den tiden vi är hos dig.(varje påbörjad kvart) Våra priser tål att jämföras! Vi vågar påstå att vi i längden är det billigaste alternativet. Hittar ni ett billigare alternativ så sänker vi våra priser. ÖVRIGA TJÄNSTER: Allt inom: - Ombyggnad, nybyggnad och renovering. - Färdiga stugor och gästhus i byggsatser. - Uterum, altaner och uteplatser. - Stenläggning, murar och gångar. - Badtunnor och vedeldade bastutunnor. - Trädgårdsskötsel. - Installation av kaminer & skorstenar. Även renovering av skorstenar. - Målning inne som ute. - Trädfällning samt bortforsling. - Röjning av gräs, sly och buskar. - Tak & fasadtvätt - Service och renovering av trädgårdsmaskiner där hämtning och lämning ingår. (Även ATV) - Vedförsäljning i småsäck med hemleverans. ** Erbjudandet gäller för: Nya kunder vid ”nytecknande” av abonnemang under hela året. Vi är godkända för F-skatt. Vi har trygghetsförsäkring genom Öland försäkringsbolag. Och ni kan självklart nyttja ROT och RUT-avdraget direkt på fakturan.
0 kr
Blocket.se

Bastu bastustuga bastutunna badtunna

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söker en bastu och en badtunna alla svar beaktas... även byggsats eller renoveringsobjekt kan vara av intresse
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj