Quantcast
Till salu inom: ”

beg mc kläder skinnställ dam billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Damkängor

Jönköping
Damkänga

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har 2 st Dainese Domina lady skinnställ som jag säljer. Dom är exakt lika, förutom olika storleker. (bilden med tjejen är endast för att visa hur hela stället ser ut på). 1:a stället är storlek 42 (ca 36-38), endast använt ett fåtal gånger. Väldigt välvårdat, är som nytt. Är märkt på bilden med 1. Pris: 6500kr. 2:a stället är storlek 46 (ca 40), också använt ett fåtal gånger, tyvärr lite skrap på efter en olycka. Annars är det också väldigt välvårdat. Är märkt på bilden med 2. Pris: 4000kr. Lättast att få tag på via telefon, ev. bortrest över påskhelgen. Dam Skinnställ Dainese Domina lady Svart Skydd Godkända MCKläder
Mc kläder till både Dam och Herr. Allt i nyskick eller helt nytt och oanvänt. Arlen Ness. Helt ny mc-jacka till dam. Aldrig använd. Skinnjacka med skydd. Storlek Dam 42. Nypris: 3.995kr Alpine Stars. Skinnställ till dam i nyskick. Använt ca 5ggr. Delbart med skydd. Stella jacka Storlek 44 Dam. Stella Bat Byxor Storlek 48 Dam. Nypris jacka 3.995kr Nypris byxa: 3.295kr Alpine Stars. SPX Herr skinnställ i nyskick. Storlek jacka US 54 / EUR 64. Storlek byxa US 48 / EUR 64. Nypris: 8.995kr Alpine Stars. GP Tech handskar, helt nya oanvända i kartong. Storlek US 10 / EUR L. Nypris: 2.995kr Pris: BUD !!! Ge mig ett bud på det du är intresserad av. Skickar över hela Sverige med billigaste alternativet. Bussgods, Posten eller Schenker.
Jag säljer ett skinnställ från Berik, svart tvådelat helställ, dragkedja i midjan så man kan använda byxor och jacka separat. Jag själv har bara använt det TVÅ gånger och då har jag haft det som ett helställ, syns inte att det är tvådelat. Det är i toppskick då jag endast har åkt med min dåvarande pojkvän. Inte ett dugg slitet och puckarna är som nya. Riktigt snyggt ställ som sitter tight och snyggt så man slipper känna sig som en säck potatis när man åker hoj. Köpte det helt nytt för 6700 kr i augusti förra året, så det är inte ens ett år gammalt men har ju ingen användning för det längre eftersom jag själv inte har mc.. Behöver bli av med den då den bara hänger i garderoben, så jag säljer det väldigt billigt med tanke på att det är i toppskick, precis som att köpa ett helt nytt. Jag har alltid storlek 34 på kläder och alltid XS, ibland S. Så har du svårt att hitta ett snyggt ställ så är detta perfekt :) tog mig ett himla bra tag att hitta ett snyggt ställ Endast seriösa svar tack då jag måste bli av med den snarast eftersom jag flyttar utomlands. Är du intresserad så maila mig så kan jag skicka bilder :)
! set byxa + jacka Gortex Ruka dam st. 50. Bra bruksskick pris: 700 kr. 1 par byxor Gortex Ruka herr st 52. Bra bruksskick pris 400 kr 1 set byxa + jacka skinnställ tidigt 80 tal GRAHN´S st. 56. Bra bruksskick 500 kr. Kan skickas mot fraktkostnaden. 0704 - 428226
Vitt "Denise skinnställ" storlek "Dam 48" vilket motsvarar 38-40. Inklusive skinnhandskar med märket "halvarssons" med "vindrutetorkare" på tummen för att torka av hjälmen enkelt och mc stövlar i storlek 40 men dom är små i storleken och passar någon som har ungefär 38-39. Sakerna är nästan oanvända så att storleksklistermärket som sitter på utsidan av skorna sitter kvar. Billigare vid snabb affär.