Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad fogelsta säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en mycket fin Bayliner 175 bowrider 2007. Välvårdad och servad på verkstad. Perfekt båt för dagsturer och vattensporter, det är gott om plats och den orkar med många passagerare. Så det är även en bra famljebåt! -Mercruiser 3.0 135hk 4-cyl -Ekolod -Ny fogelsta 30-trailer -Biminitop -Hamnkapell, 2-delat -Stereo med radio och aux-ingång -Back-to-back-stol som kan fällas till solsäng -4st fendrar och några rep -Ankare med lina -badstege Båten är polerad och vaxad. Ring om du funderar på något. Viss prutmån finns. Mvh Johan
Hejsan säljer nu min motorbåt Otrolig fin inga skavanker nyservad med bytta impeller växelhusolja nya tändstift m.m Suzuki 28 hk Motorn är som ny har inte gått mer än 70 timmar. sittbänk för 3 pers bak kappel är hel och fin fendrar 25 liters bensintank åror nästan ny fogelsta 30 kärra med nya däck! säljes p.g.a utomlandsresa. Båten finns i halmstad och kan absolut provköras vid intresse! pris ---- 23500:- ring mig för mer info på 0769339631 M.V.H Renko
Ska sälja min Seamaster 210 sports. Båten har en volvo penta AQ151b. Drevet SP. Båten är en så kallad Walkaround med soldäck i fören,samt en liten cabin i fören med lite övernattningsmöjligheter. Båten och motorn är helt nya men av äldre modell 1999.Trailern är en Fogelsta och är också 1999 men aldrig använd. Köpt av ett dödsbo som aldrig körde båten . Har själv bara provkört. Säljes då jag köpt en större Beneteau, då blev denna över. Ring vid intresse svarar ej på mail. Kan tänka mig byte med Volvo XC90 Och jag kan betala imellan om det behövs.
hej. yamarin 5150 eller 53br som dom heter nu. bra skick o har gått i sötvatten senaste 1/2 året. motorn är en 100hk Yamaha fyrtakt o är servad med ny impeller, nytt impeller hus,ny termostat, nya tändstift, all olja i motor o växel hus är bytta. kammremen är bytt förra sen sommaren ca 1 år sedan. har gått ca 3 timmar sedan service. nytt hamn kapell gjort i våras. tampar, fendrar,ankare,lås sats o trailer fogelsta 30km -10 följer med! båt o motor e från 98.
I mycket bra skick. Har förvarats under tak till i sommar. Inköpt 2005. Min båt är 4,30 lång och passar mycket bra. Längre och mindre båtar passar också då den är inställbar. Längden på trailern är 480cm. Maxvikt 500kg. Den är registrerad som eu-trailer. Den säljes för 8500kr. Säljs den innan måndag så går den för 8000kr pok. Ring maila ej. Mail besvaras ej. Finns i Obbola utanför Umeå.