Quantcast
Till salu inom: ”

begagnat galant skrivbord ikea ekfaner säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skötbord

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Säljer nu ett snyggt och mycket stabilt GALANTskrivbord i ekfanér. Måttet på skivan är 160*80 cm men det följer även med en 40 cm bred utbyggnadsskiva som fästs på änden. Bordet blir då hela 200 cm långt! Det här skrivbordet var en del av IKEAS kontorssortiment. Underredet av stål är silverlackat och extremt stabilt. Det här bordet tål mycket och skulle passa perfekt som skrivbord/lekbord i barnfamiljer. Benen är även de silverlackerade och justerbara så man kan enkelt få den höjd man vill. Hör gärna av er vid frågor. Bordet finns för avhämtning i Sundbyberg. Det är nu nedmonterat för enklare transport - alla skruvar och insexnycklar som behövs medföljer.
Säljer ett Galant skrivbord mått 120x60. Benen är höj och sänkbara. Bordsskivan är i ekfaner. Säljes i fint begagnat skick. (bilden lånad från ikeas hemsida, bilder finns att maila.)
Begagnat galant skrivbord från IKEA i ekfaner med silverfärgade T-ben som går att reglera höjden på 120x80
Hej, Har ett begagnat IKEA Galant 160x80 skrivbord med T-Ben tillsalu. Bordsskivan är i ekfaner och benen är silverfärgade. Bordet är nedmonterat och är smidigt att hämta. Nypris 1395:- Säljes för 550:- Se länk: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S39837013/#/S59837012 Vänligen /Andreas