Quantcast
Till salu inom: ”

björkplank säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min loftsäng pga flytt. Den är 1,20m bred och perfekt för dig som bor litet och behöver all golvyta du kan få. Ramen är i stål och kläs av en björkplanka på långsidan. Stege medföljer självklart! Resårbotten ifrån IKEA medföljer även vid snabb affär. (OBS! Inte min loftsäng på bilden, dock ser de väldigt lika ut. Till skillnad ifrån bilden saknas takfäste och bricka och istället finns en stålstolpe ner i golvet i det "längre" hörnet)
Har 2 travar med virke i blandade dimensioner, det finns både ytterpanel, plankor, bräder o grovt virke. Långa 2 tum grova, tjocka björkplankor(med näver i ytterkant) perfekta till exvis bänkar. Annars blir det ganska många kubik med gratisved. Pris 100 kr om du tar allt! Har 6 dubbelfönsterbågar, en ruta trasig, dvs 11 enkelfönster 90x200 cm. Perfekta till att bygga lusthus eller inglasning Bågarna har sett bättre dagar men med lite färg så... Pris 100kr för alla! Säljes pga flytt, priser kan diskuteras ;)
Björk plank ca 3 m långa och 5cm tjoka. 22 st råplank 20-40 cm med bark kvar på sidorna 8 st sågade 11cm breda. Köptes för många år sedan för att en möbelsnickare skulle tillverka ett stort matsalsbord, men möbelverkstaden upphörde så nu har jag bara virket kvar, gav 6000:- för det då. Vill ha 5000:- för det, men kan tänka mig mindre, kom med förslag på pris. Finns att hämta i Kila, ca 30 km söder om Nyköping längs E4'n..
Säljes: 1 kubik 2" björkplank, varav 5 st 1" medellängd 3m sågat i fjol.
Torra, flera dimensioner. Kontakt endast via telefon.

... eller prova att söka på björkplank okantad