Till salu inom

"blöjsoptunna sangenic säljes"

Kungsbacka
10 dagar

Babysitter, Flaskvärmare, M...

50 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Vellinge

Badbalja och blöjspann Sangenic

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en badbalja som är väldigt praktiskt från babytiden och framåt. När babyn än liten, kan den ligga i en inbyggd utformning i baljan och när barnet är större badar det på andra sidan i baljan och där finns en utformad sittplats. Praktisk slang i botten, som gör det lätt att få ur vattnet ur baljan. Går att sätta uppe på badkaret när de medföljande medarna är påsatta under badbaljan. Pris:100 kr (köpt för 400 kr) Blöjspann Sangenic Ladda blöjspannen med tillhörande påse, som du köper i barnvagnsaffärer och du slipper luktande bajsblöjor i framtiden. Pris: 75 kr Bra skick på båda sakerna. Kom och gör ett bra klipp! Ring, smsa eller maila! Välkommen att höra av dig!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Nacka

Blöjhink Sangenic med refillboxar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
1. Blöjhink Sangenic. Mycket väl fungerande blöjhink som håller lukten borta och har stor kapacitet. Till detta refillkasetter; 3 boxar à 3 kasetter inkl ytterligare 2 kasetter, (d.v.s. även en bruten förpackning) säljes för sammanlagt 300 kr. (Ordinarie pris för detta paket ca 1 000 kr). 2. Toasits väl anpassad för barn som lär sig av med blöja. Mycket väl fungerande och omtyckt av barnen, säljes för 50 kr. Allt i toppskick! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se

Sangenic, mest köpta blöjhinken

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Säljer en helt NY stor Sangenic. Tommee Tippee- blöjhink från Storken (kvitto finns). Denna till skillnad från andra funkar verkligen, smidig att använda och släpper inte ut någon obehaglig doft! Tommee Tippee Sangenic är världens mest köpta blöjhink. Barnfamiljer i hela världen har upptäckt fördelen med att använda Sangenic. På ett enkelt sätt snurrar man lätt in de använda blöjorna en och en i en speciell plastfolie. Med denna unika lilla twist så har Sangenic blivit den populäraste blöjhinken i världen. Det är den enda blöjhinken som effektivt försluter och förpackar varje enskild blöja. Det gör Sangenic till den enda riktigt luktfria blöjhinken! Sangenic har vunnit många internationella utmärkelser för sin fina konstruktion. Nypris 350:-
199 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Södermanlands län

Gunghäst sangenic blöjsoptunna, barnstolar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gunghäst 100kr Sangenic blöj soptunna 50kr (ej inkl påsar) Barnstol med bord, vit Ikea 50kr handysitt barnstol att ta med och sätta på vanlig stol. Liten och smidig i brun trä. 100kr Potta baby Björn röd 50kr Fallskydd till säng för barn så de inte ramlar ur, 30kr vit från Ikea.
30 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kristianstad

Tommee Tippee kassetter, Pampers våtservetter

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej Säljer lite Tommee Tippee Sangenic Refill Universalkassetter och Pampers Sensitive Våtservetter. Har även en av Tommee Tippees blöjsoptunnor. Här följer lite exempel på paket som skickas med FRI frakt, avhämtning också ok: ---Tolv Tommee Tippee Sangenic Refill Universalkassetter. Normalt så kostar 3 kassetter mellan 279-299kr = minst 1116kr för 12st. Mitt pris ENDAST 699kr! En hel årsförbrukning av kassetter! --- Pampers Sensitive Våtservetter. Hela 36 förpackningar där det är 56 våtservetter/frp vilket då ger 2016st våtservetter. Pris i butik ligger på ca 25kr/frp = 900kr. Mitt pris ENDAST 499kr! ---Ultimat baby startpaket. En Tommee Tippee Sangenic blöjhink inklusive 6st refillkassetter och 12 paket Pampers Sensitive Våtservetter, 56 våtservetter/frp. Butikspris ca 1000kr, mitt pris ENDAST 599kr! Det går att blanda och mixa enligt era önskemål så det är bara att höra av sig! Kontakt sker främst över mail. ---Info om produkterna--- Mer info om våtservetterna här: http://www.pampers.se/pampers-sensitive-vatservetter Info om Tommee Tippee refillkassetter och blöjhink här: http://www.careb.se/tt-sangenic-bloejhink Hör av er!
299 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj