Quantcast
Till salu inom

"bockning plåtklipp säljes"

Butik Stockholm
12 år

Hyra Smed - 08gruppen

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
12 år

Hyra Plåtslagare - 08gruppen

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Norge: Bockning CNC Amada maskin till Moss

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration och kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i hela Sverige samt i Norge, Finland och Manchester, Storbritannien. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Vi söker ständigt efter personal med stark drivkraft, stor flexibilitet och som är ambitiösa i sitt arbete. Jobbeskrivning Erfaren Bockare CNC i Amada maskin för tjänst i Moss, Norge! Dina arbetsuppgifter: - bockning CNC i Amada maskin - enklare programmering Det är ett skiftarbete som utförs mån-fre (mån-tors). Personliga egenskaper Kravprofil: - Erfarenhet av bockning i Amada maskin - Utbildning inom yrket är meriterande - Ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. - God samarbetsförmåga. - Du är lojal och ordningssam. Om detta stämmer in på dig är det även ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter, god gemenskap och ett bra arbetsklimat. Låter det intressant? Ansök här eller skicka in din ansökan med CV direkt till emilie.thessen.hedreul@uniflex.se. Märk din ansökan "Bockare CNC Moss".
0 kr
Metrojobb.se

Norge: Bockning/Kantpress CNC till Stavanger

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration och kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i hela Sverige samt i Norge, Finland och Manchester, Storbritannien. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Vi söker ständigt efter personal med stark drivkraft, stor flexibilitet och som är ambitiösa i sitt arbete. Jobbeskrivning Erfaren Bockare /Kantpress CNC för tjänst i Stavanger, Norge! Dina arbetsuppgifter: - bockning/kantpress CNC - enklare programmering Det är en heltidstjänst men möjlighet för fast anställning på företaget. Arbetstider mån-fre (ej rotationsmöjligheter) eventuellt upplagt tvåskift. Personliga egenskaper Kravprofil: - Erfarenhet av bockning och kantpress - Utbildning inom yrket är meriterande - Ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. - God samarbetsförmåga. - Du är lojal och ordningssam. Om detta stämmer in på dig är det även ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter, god gemenskap och ett bra arbetsklimat. Låter det intressant? Ansök här eller skicka in din ansökan med CV direkt till jobbnorge@uniflex.se. Märk din ansökan "Bockare/Kantpress CNC Stavanger".
0 kr
Metrojobb.se
Industrimaskiner  ·  Sandviken

BOCKNING, PLÅTKLIPP

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Jag vill köpa en billig plåtbockningsmaskin eller vad det nu är för namn på dem, vi ska jobba med plåt till en början på hobbynivå maila mig och berätta vad ni har, jag vet inget om sådana maskiner så förklara gärna. mvh. Bertil
0 kr
Annonsera.se
Maskiner  ·  Sotenäs

Metall-/smidesmaskiner, handdragna

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Plåtvals - SÅLD i utmärkt bruksskick. Valsarna är 1010 mm långa och 50 mm i diameter. Bänkmonering. Orginalvev. 3500:- Ringvals -SÅLD med gjutna orginalben. Gammal men i mycket bra bruksskick. Fyra uppsättningar valsar med för olika profiler. Jag har med lätthet kallvalsat massiva 20 mm-järn i den. Inte provat grövre, men den är mycket kraftfull. Den är nedmonterad just nu, men komplett. Jag kan montera ihop den för provkörning. En orginalvev och en som kanske inte är orginal, men som fungerar som den skall. Valsarna håller diametern 75 och bredden ligger på mellan 150 och 200, glömde mäta. Benhöjden är 650 och vaggan är ca 570x350. Kugghjulen är 360 i diameter. 5000:- Bockmaskin, Mova, handdragen. För bockning av stångjärn. När skruvstycket på maskinen är utdraget max går det att lägga 50mm-järn i, men jag har dock aldrig försökt bocka så tjockt i maskinen! Jag har bockat 30 mm som tjockas. Mäter ca 400x550 och är ca 220 hög. Bänkmonterad. I mycket fint skick och nästan oanvänd trots åldern. Den lilla ytrosten som den fått har kommit senaste halvåret, då den har stått i ett fuktigt hus. 4000:- Skruvstycke / vinkelskruvstycke Mycket fint skick. Även käftarna är i väldigt fint skick. Total längd: 940. Max gap: 85. 1000:- Plåtklipp. Med rullande skär. Plåtklipp för att klippa plåt upp till 1 mm. Idealisk för att klippa konturer och runda former eftersom skären rullar fram på plåten och har kontakt med varandra bara på en mycket liten yta. 500:- (Jag har även lite smått i smidesväg till salu. Några femkilos slägghuvuden, ett par hammare, klyvmejslar och massor av prima konstsmidesskrot. Inga tänger. Men det tillverkar jag på beställning.) Köper du allt kan jag sänka priset.
5 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Luleå

Nyheter Slagsaxar Holzmann mm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 månader
BSS 1000P Made in Österike Holzmann Kraftig slagsax. stort mottagningsbord för enkel lastning och låsning av plåten • Bakre anslag upp till 600 mm • Knivar av särskilt hög kvalitet stål • Tillbakagång av kaparmen med fjäderstödet • Excentrisk, inklusive bas Klipplängd 1000 mm max. Plåttjocklek 1,5 mm Bordets mått 120x50 cm Platsbehov 126x54 cm NETTOVIKT 287 kg Frakt Vikt 295 kg Förpackningens mått 500x1550x1000mm Pris 17800:-Exkl.moms Bilder 1,2 och 3 Frakt 2100:-Exkl.moms direkt fr.fabrik Holzman BSS 1000 passande för hemmaproffs. Bild 4. Universal sax för plåt kvalitet skärande element garanterar lång livslängd bekvämt med en hand • Innehålla bas inkluderad Klipplängd längd 1000 mm max. Plåttjocklek 1,5 mm Platsbehov 115x42 cm NETTOVIKT 68 kg Frakt Vikt 70 kg Förpackningens mått 485x1300x275mm Pris endast 4980:- Exkl.moms + frakt 1100:-Exkl.moms Levereras med underställ. Holzman plåtklipp HS 300 Bild 5. idealisk för kapning plåt, plåt, runda och platta stänger högkvalitativa härdat stål skärande element garanterar lång livslängd automatisk fjäderretur spak bekvämt med en hand och stor kapacitet Mothällare ställbar • Fast gjutjärn kropp, remmar för att säkra maskinen Klipp längd 300mm max. Plåttjocklek 6mm max. Ø runda material 13mm Nettovikt 31,5 kg Frakt vikt 33kg Förpackningens mått 450x860x150mm Pris 2790:-Exkl.moms Frakt Diret fr.fabrik 800:-Exkl.moms HolzmannUBM 1400 Universal plåt Bild 6. bearbetnings maskin.Kan skicka flera bilder. Stabil flerfunktionsmaskin för klippning, Plåtvals och kantvik i samma maskin bekvämt med två-spakar bockning segment av olika bredder för olika arbetsmaterial storlekar tex.vid lådtillverkning. det idealiska komplement till verkstad som kräver minimalisk utrymme. max. Plåttjocklek 1mm max. Bockvinkel vinkel 90 ° tre kvalitets rullvalssar Ø50mm effektiv arbetsplats Arb. Längd 1320mm NETTOVIKT 370kg Frakt Vikt 420kg Förpackningens mått 750x1680x560mm Pris 18400:-Exkl.moms Frakt direkt från fabrik 2400:-Exkl.moms Kolla även www.contime.se och våra övriga Blocket annonser
0 kr
Blocket.se