Quantcast
Till salu inom: ”

bord o stolar gustav jansk stil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffgrupp

Vallentuna
Bilbarnstol

Gävle
Gaming stol

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Runt bord i gustaviansk stil (tillverkningsår och tillverkare okänd) samt fyra matchande stolar säljes för 2 500 kr. Bordsskivan är 105 cm i diameter och bordets höjd är 74 cm. Stolarna har normal sitthöjd. Bord och stolar har använts under ett antal år och är därför normalt slitna, dock utan några större repor eller andra märken. / JonasAnnonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer ett ovalt matbord med 2 iläggsskivor och 4 tillhörande stolar i gustaviansk stil. Allt är vitmålat och stolarna är omklädda. Mått på bordet: längd: 140 cm, bredd: 98 cm, höjd: 74 cm. Möblerna är gjorda på 90-talet och är mycket gedigna och stadiga. Det finns ett vitrin-/linneskåp i samma stil, tillsammans säljer jag dem för 6000:-. Hämtas i Nynäshamn. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
denna läckra matgrupp i vintage stil har inkommit ,bordet är 100x200 massivt trä,säljer detta ex, pga smärre skönhetsfel på stolar samt bord har kostat 17000:- Om företaget VI HAR SÅLT MÖBLER I ÖVER 20 ÅR,ETT ORIGINELLT SORTIMENT AV NYA SAMT FRÄCHA BEG MÖBLER TILL STÄNDIGT LÅGA PRISER,ÖPPET ONS-FRE 12-18 LÖ-SÖ 12-16 MÅ-TI STÄNGT HAMRINGEVÄGEN 6 TULLINGE VÄLKOMMEN P.S VI KÖR ÄVEN HEM ERA MÖBLER TILL EN RIMLIG KOSTNAD. OBS! KOLLA DETTA,SNART ÖPPNAR VI ETT TILL ROLIGT STÄLLE ; SPANA IN HEMSIDAN FÖR MER INFO:www.botkyrkamarknad.se
Vitrinskåp, bord och 3 stolar i samma stil säljes för 500 kr. Bordet har samma färg som vitrinskåpet på bild och har måtten B=900, L=1500 + 2 st extra skivor B=400. Även stolarna är i samma färg med ett beige färgat tyg på sitsen. Sekretären säljes för 100 kr. Nås på telefon 0733576050 eller 0709115337 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ska sälja mitt bord med stolar i Gustav Jansk stiloch vill ha det sålt så omgående som möjligt så vid snabb affär får du/ni köpa det mycket billigt. Till bordet finns 3 stolar då en tyvärr gått sönder, däremot finns det en fin vit stol utan tyg som går att få till om så önskas. Jag tar hänsyn till antalet stolar vid diskussion av priset.Där finns två iläggsskivor till bordet att använda tex till fest när mer bordsyta krävs. Svårt o sätta ett pris, men PRISET KAN GIVETVIS DISKUTERAS, OCH JAG SÄNKER DE VID SNABB AFFÄR DÅ JAG VILL BLI AV MED DE SÅ FORT SOM MÖJLIGT PGA FLYTT. JU SNABBARE NI HÖR AV ER DESTO BÄTTRE PRIS.