Till salu inom

"bord o stolar gustav jansk stil säljes"

Västervik
Idag

70-talsmöbler

2 000 kr
Citiboard
Västerås
Igår

BORD, DAMMSUGARE

150 kr
Citiboard
Umeå
Igår

Utemöbler med dynor

300 kr
Citiboard
Idag

Avlastningsbord Englesson

1 900 kr
Blocket.se
Solna
Idag

Exklusivt skrivbord

4 000 kr
Blocket.se
Idag

Kontorsstol - Ullman

2 500 kr
Blocket.se
Sollentuna
Idag

Äkta indisk matgrupp

4 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Kungsholmen

Bord och stolar i gustaviansk stil

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Runt bord i gustaviansk stil (tillverkningsår och tillverkare okänd) samt fyra matchande stolar säljes för 2 500 kr. Bordsskivan är 105 cm i diameter och bordets höjd är 74 cm. Stolarna har normal sitthöjd. Bord och stolar har använts under ett antal år och är därför normalt slitna, dock utan några större repor eller andra märken. / Jonas Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Nynäshamn

Bord och 4 stolar gustaviansk stil

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Säljer ett ovalt matbord med 2 iläggsskivor och 4 tillhörande stolar i gustaviansk stil. Allt är vitmålat och stolarna är omklädda. Mått på bordet: längd: 140 cm, bredd: 98 cm, höjd: 74 cm. Möblerna är gjorda på 90-talet och är mycket gedigna och stadiga. Det finns ett vitrin-/linneskåp i samma stil, tillsammans säljer jag dem för 6000:-. Hämtas i Nynäshamn. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 500 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Tumba

Svart bord 6 stolar, romantisk stil 2: sort

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 månader
denna läckra matgrupp i vintage stil har inkommit ,bordet är 100x200 massivt trä,säljer detta ex, pga smärre skönhetsfel på stolar samt bord har kostat 17000:- Om företaget VI HAR SÅLT MÖBLER I ÖVER 20 ÅR,ETT ORIGINELLT SORTIMENT AV NYA SAMT FRÄCHA BEG MÖBLER TILL STÄNDIGT LÅGA PRISER,ÖPPET ONS-FRE 12-18 LÖ-SÖ 12-16 MÅ-TI STÄNGT HAMRINGEVÄGEN 6 TULLINGE VÄLKOMMEN P.S VI KÖR ÄVEN HEM ERA MÖBLER TILL EN RIMLIG KOSTNAD. OBS! KOLLA DETTA,SNART ÖPPNAR VI ETT TILL ROLIGT STÄLLE ; SPANA IN HEMSIDAN FÖR MER INFO:www.botkyrkamarknad.se
9 995 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Karlshamn

Vitrinskåp, bord och stolar i samma stil

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vitrinskåp, bord och 3 stolar i samma stil säljes för 500 kr. Bordet har samma färg som vitrinskåpet på bild och har måtten B=900, L=1500 + 2 st extra skivor B=400. Även stolarna är i samma färg med ett beige färgat tyg på sitsen. Sekretären säljes för 100 kr. Nås på telefon 0733576050 eller 0709115337 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Kristianstad

Bord o Stolar i Gustav Jansk stil billigt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Ska sälja mitt bord med stolar i Gustav Jansk stil och vill ha det sålt så omgående som möjligt så vid snabb affär får du/ni köpa det mycket billigt. Till bordet finns 3 stolar då en tyvärr gått sönder, däremot finns det en fin vit stol utan tyg som går att få till om så önskas. Jag tar hänsyn till antalet stolar vid diskussion av priset.Där finns två iläggsskivor till bordet att använda tex till fest när mer bordsyta krävs. Svårt o sätta ett pris, men PRISET KAN GIVETVIS DISKUTERAS, OCH JAG SÄNKER DE VID SNABB AFFÄR DÅ JAG VILL BLI AV MED DE SÅ FORT SOM MÖJLIGT PGA FLYTT. JU SNABBARE NI HÖR AV ER DESTO BÄTTRE PRIS.
750 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj