Quantcast
Till salu inom: ”

buktalardocka säljes

Hårda Bud
F
Blekinge län
F

Tidigare annonser till salu

En buktalardocka med klass! Klädd i jympadojor, mörka jeans, blå tröja, coolt halsband och örhänge. Han har uttrycksfulla ögon, brunt hår, stor och tydlig mun, som är lätt att manövrera för buktaleri. Den medföljande styrpinnen gör att du även kan röra hans hand och arm, t ex kan han gnugga sig i ögonen, vinka till publiken eller hålla för munnen. Han är cirka 72 cm lång. Finns annonsen kvar, finns dockan kvar.
Carol Channing buktalar docka importerad från USA. Använd få ggr, hittade aldrig rösten därför ej använd. Den är en ventriloquist Dummy Doll från throwthinks.com och är standard upgrades. Munnen fungerar genom att trycka på en spak på styrpinnen som sitter i ryggen på den. Helt komplett med kläder och skor, även ett häfte med sju enkla steg för att lära sig buktala. Ny pris ink frakt var 5800:- Vid frågor maila malin.karlsson76@hotmail.se
Hej ! Jag söker buktalardocka, gärna någon gammal sak som blivit glömd i en garderob av en avlägsen släkting. Är extra förtjust i en japansk modell jag en gång såg med rörliga ögonbryn. Men det viktigaste är karaktären på dockan.
Hej! Jag är ute efter en buktalardocka till bra pris.