Quantcast
Till salu inom: ”

bygga a-traktor av king cab säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ovanligt fin Nissan king cab diesel ska nu säljas pga skoterköp. Den är väldigt fin i lacken, och det finns ingen rost nånstans, rostlagad i balkar och underredsbehandlad. Det är jag som har byggt den så det är endast 1 ägare som epa, den är nybesiktigad den 9/11 2011 då den blev omreggad till a-traktor ua. bilen har gått 25.000 mil motorn har gått 18.000 mil så den går väldigt bra i drivlina. allt funkar så som varvräknare, hast. mätare och värme mm. sitter en sterio och 2 dörrhögtalare i som spelar bra. Den är höjd 3" från ramen seriöst gjort med svarvade distanser. Det är snygga 31" däck med bra profil på snygga fälgar. kan maila fler bilder vid intresse. 40.000 kronor eller högstbjudande.
Hej! säljer nu denna otroligt fina Nissan KingCab. Den har aldrig krånglat i min ägo,Bytt motor till en d23 och är mycket lättstartad även om det är kallt ute. Bilen är byggd på en riktig plåtverkstad och lackad i Ferrari röd färg. Obs detta är ingen sönder skruvad A-traktor. Dubbla rostfria avgas utblås. Enkellåda sitter uppe nu spärrad på 1,2 Snygg inredning i Ferrari rött som matchar bilens färg. Neonljus under. 3st bosch extraljus med blått ljus. Sommar däck 245/50*16 med chrome spoke fälgar. Vinterdäck på plåtfälgar. Ev. kan billjud följa med. Inga byten mot mopeder eller dyl.
Hej!! Jag har nu tappat intresset kan man säga för mitt projekt.. Det är en king cab 89 diesel, det som ska göras på den är att sätta tillbaka framskärmarna som är nästan nya och resten av fronten. Jag har satt i mellanvägg och byggt mindre flak:) om man skulle vilja så är flaket lätt att ta bort:) du måste även spärra växellådan och besiktiga såklart. Jag har en reservdelskingcab som motorn inte funkade i men växellådan funkar jätte bra:) detta är en 4WD!! Kom med ett bud så diskuterar vi vad du vill ge:) dock INGA skambud!!!!
Nu är det dax att sälja kingen i förmån för andra projekt. De är en besiktad och väl utrustad bensin kingcab, utan något negativt att anmärka på. Jag är ända ägaren på den då det är jag och min far som har byggt den. bilderna talar mycke för sig själv, men här kommer lite info: - 4x4 funkar felfritt. - drar ingen olja i varken motor eller låda. - motor och kupé värmare. - 31x 10,5" sommarhjul, vinterhjul medföljer. - 5st extraljus på taket med LED H3 lampor i. - kompressor- horn (tuta). - 2 st 6,9" i dörrarna och en 12" bas bakom stolarna, som drivs av ett 720W slutsteg. Pris kan diskuteras. Hör av er om frågor, MVH Robin
Hej! Ska nu sälja min Nissan king för jag vill pröva på något nytt. Ljud System: 2st 6;9:or i hatthyllan 2st 12:er Gas allt ihop Gas slutsteg Styling: 3st Led/Neon slingor blå som lyser på ganska bra 2st Röda Led/Neon slingor som lyser till basen Jag har också bytt till Sport ratt Sparco moca . Som är ganska ovanligt i en nissan king cab.Finns också bilklädsel nytt. Bilen går bra motor funkar bra , Dubbla lådor bilen går lagligt 30 km/h 1,2 o R Året runt däck sitter på just nu så man inte behöver byta hela tiden. Dubbla batterier är det som driver 7 st 50w helljus lampor . Dom driver också 2st bygg lampor som sitter på sidorna. Mer bilder kan skickas på sms!