Quantcast
Till salu inom: ”

cafeset säljes

Tidigare annonser till salu

Nu ska grejerna bort, det som inte blir sålt hamnar på tippen! Bild 1: Caféset med tillhörande runt bord, ej med på bild. Från Room nypris ca 1000 kr. Färgen har flagnat, där av lågt pris - 300 kr Bild 2: Lack vardagsrumsbord från Ikea. Nypris 200 kr. Slitet - 40 kr Bild 3: kontorsstol - 100 kr Paketpris - 350 kr Maila när som, jag svarar oftast fort.
Hej! Säljer nu mitt utemöbelsett eftersom jag har köpt ett större. Jag har haft setet i några år och det har alltid stått ute. Har lite skavanker men ser fortfarande bra ut. Passar de flesta normalstora balkonger. Finns att hämta i norra Helsingborg. Eventuellt billigare vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Trendigt cafe/trädgårdsset i metall med en snygg design. Stabilt och blåser inte omkull, går lätt att fälla ihop. Material:metall Färg:grå Setet består av bord och 2 st stolar. Höjden på stolarna är 95 cm och måttet på bordet är höjd 72 cm, diameter 70 cm. Det går även bra att köpa bord samt stolar var för sig. Gå gärna in vår webshop www.jpastore.se och titta.Möblerna kan även hämtas i vår lagerbutik i Kungälv,vi tar kort.
Caféset med två stolar och ett bord, perfekt att ha i små utrymmen. Setet har stått väderskyddat och har inte varit utsatt för naturens krafter. Inklusive två dynor och en duk. Mörkt trä men jag vet inte vad det är för träslag. Måtten på setet är: Bord HxBxD 74x60x60 cm Stolar Sitthjöd: 48 cm Sittdjup: 31 cm Höjd på stolen inklusive ryggstöd: 88 cm OBS! Endast avhämtning!
Fint caféset i vitlackerat stål med fyrkantigt bord (60 x 60 cm) och två stolar. Lätt att vika ihop i kartongen som finns kvar. Vi har haft dem på vår balkong i två säsonger. Det är mycket stabila både bord och stolar och möblerna är i en bra kvalité. De ljusgröna dynorna med stjärnor medföljer såklart. Kostade ca 1200:- nypris! Dynorna kostade ca 100:- st = 1400:- Vårt pris: 600:- för cafeset+dynor! Finns på Tomtebo i Umeå. Ring eller smsa: 070-257 33 22

... eller prova att söka på cafeset gjutjärn