Quantcast
Till salu inom: ”

champion klockor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer härmed min oanvända klocka som levereras i original etui och kartong då jag är i större behov av pengar än av klockan. Beskrivning av klockan: Jacques Lemans U-29B Uefa Champions League Herrklocka med datum och tidtagning Boett: Skruv Urtavla: Vit Glas: Härdat mineralglas Armband: Svart läder Spänne: Rostfritt stål Diameter: 44 mm Vattenskydd: 100 meter vattentät Typ: Sportklocka Ett häfte följer med som innefattar bruksanvisningar och fabriksgaranti. Skickas med posten mot 50kr fraktkostnad, och ska den skickas så vill jag se pengarna på mitt konto innan jag släpper den.
Säljer oanvänd ( och med oanvänd menar jag VERKLIGEN OANVÄND!, klockan fick jag som present för ungefär 1 år sedan men jag har aldrig varit någon "klock person" så den har bara legat i ett fint skåp och blivit putsad till och från, batterit har dött på den eller så fanns det ingen batteri från början, kommer inte ihåg !, den funkar garanterat perfekt till 100%!) Champion Sapphire modeklocka, klockan i sig är "dam modellen" men funkar perfekt både till killar och tjejer !, dagens nypris på Ur&Penn ligger på 1300 kr + 100 kr frakt! = fortfarande 1400 kr !Klockan är i rostfritt stål, datum, reptåligt safirglas. Vattentät 100 m. Boettstorlek 25 mm Ø.
Hej! Jag säljer nu min klocka Champion, klockan är i mycket bra skick, inga repor och jag har inte använt den alls många gånger. En snygg box och ett äkta läderband medföljs. Nypris på klockan landar på 1600:- men jag släpper klockan för 400:-, något billigare vid snabb affär! Vid fler frågor, så kan du maila mig. Endast seriösa svar! Jag kan nås när som helst. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tja! Tänkte sälja min "Champion Spider" klocka Har använt den väldigt lite Har varit väldigt försiktig med den, lämnade skydds plasten på tills det lossnade av sig själv. Så klockan är i riktigt bra skick. Finns fortfarande garanti kvar som räcker till 14-10-13 Kvitto på klockan och försäkringen följer med, samt extra länkar. Nypris på klockan med försäkring: 908:- Mitt pris: 350:- Ring, mejla eller smsa! Mvh/Alexander