Quantcast
Till salu inom: ”

coolix luftvärmepump manual säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rel t7i

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Luftvärmepump Sanyo EHN123. Installerad Nov 2005. Ur drift Okt 2010 pga byte till bergvärme. Fungerar perfekt. Komplett med alla tillbehör inkl vägghållare utedel, gummikuddar, 2,5 m kopparrör, elkabel manualer, kvitto etc. Kylmedel överfört till utedel. Nypris 19900. Pris 4500 kr Isolerad ackumulatortank 500 liter i ett bra skick. Urmonterad i samband med byte till bergvärme. Modell Strömsnäs pannan TS500. Måtten är ca: höjd 174, bredd 74 och djup 74 cm. Uttag för vattenanslutning i topp + framsida överkant + nederkant. Dessutom dykrör för temperaturgivare i framkant upptill. Uttag för avtappningskran längst ner framsida. Temperaturmätare för tanktopp och tankbotten på panel i överkant. Pris 1000 kr.
Vi renoverar och säljer av lite saker som ska bytas ut! 1. Luftvärmepump panasonic. Fungerar men har några år på nacken, synd att kasta. Värme funktion och ac funktion. Fjärrkontroll och manualer givetvis! Pris: 1000 kr 2. Stora fönster partier om ca 3 meter vardera. En med häng glid dörr och en med skjutdörr. Varje parti består av en skjutdörr och ett fast fönster, ena partiet har original glas och det andra har glas från ca år 2000. I massivt trä. Köper nya som ska in v 22, så då åker dessa på tippen. Kan säkert fixas till och användas några år till! Om ni inte vill ha gliddörrar så kanske den stora rutan, Pris: 1000kr/parti 3. Utemöbler i trä. Med 4 positionsstolar. Köpt 2006. En stol lagad. Långt bord om ca 180-200 cm dynor i mindre perfekt skick kommer med. Pris: 1000 kr Vill du se bild hör av dig så löser jag detta. Priserna kan diskuteras vid snabb affär!
Hej! En äldre luftvärmepump toshiba ras 10 jkvp-e säljs. Den fungerade bra för en vecka sedan, men nu kan jag inte starta upp utedelen. Vet ej vad som är problemet och är inte händig. Vi har bergvärme och kan klara oss utan luftvärmepumpen. Det finns en del i manualen här (som jag har inte kollat) http://www.aircon.ru/pbc_download/files/f1229975889.pdf Nypris 27900, Säljer den för 3500 spänn och köparen får demontera och frakta hem den själv. Jag vill helst att ni nämtar den i början av nästa vecka. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Kontaktas helst via telefon. Lämna ett meddelande och ditt tel nummer om jag inte svarar. Mvh Nataliya