Quantcast
Till salu inom: ”

coolix luftvärmepump manual säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Luftvärmepump Sanyo EHN123. Installerad Nov 2005. Ur drift Okt 2010 pga byte till bergvärme. Fungerar perfekt. Komplett med alla tillbehör inkl vägghållare utedel, gummikuddar, 2,5 m kopparrör, elkabel manualer, kvitto etc. Kylmedel överfört till utedel. Nypris 19900. Pris 4500 kr Isolerad ackumulatortank 500 liter i ett bra skick. Urmonterad i samband med byte till bergvärme. Modell Strömsnäs pannan TS500. Måtten är ca: höjd 174, bredd 74 och djup 74 cm. Uttag för vattenanslutning i topp + framsida överkant + nederkant. Dessutom dykrör för temperaturgivare i framkant upptill. Uttag för avtappningskran längst ner framsida. Temperaturmätare för tanktopp och tankbotten på panel i överkant. Pris 1000 kr.
Vi renoverar och säljer av lite saker som ska bytas ut! 1. Luftvärmepump panasonic. Fungerar men har några år på nacken, synd att kasta. Värme funktion och ac funktion. Fjärrkontroll och manualer givetvis! Pris: 1000 kr 2. Stora fönster partier om ca 3 meter vardera. En med häng glid dörr och en med skjutdörr. Varje parti består av en skjutdörr och ett fast fönster, ena partiet har original glas och det andra har glas från ca år 2000. I massivt trä. Köper nya som ska in v 22, så då åker dessa på tippen. Kan säkert fixas till och användas några år till! Om ni inte vill ha gliddörrar så kanske den stora rutan, Pris: 1000kr/parti 3. Utemöbler i trä. Med 4 positionsstolar. Köpt 2006. En stol lagad. Långt bord om ca 180-200 cm dynor i mindre perfekt skick kommer med. Pris: 1000 kr Vill du se bild hör av dig så löser jag detta. Priserna kan diskuteras vid snabb affär!
Liten luftvärmepump som fungerar perfekt som air-condition till sommarens värmebölja! Fabrikat: Coolix MSR3-12HRN1-QE Passar perfekt till den lilla stugan eller sovrummet. Luftvärmepumpen är aldrig monterad och den saknar garanti. Jag kan inte garantera något, men jag misstänker att den här luftvärmepumpen kan vara av en sådan sort att man själv kan montera den utan att behöva vacuumsuga eller gasfylla apparaten. Passa på att få ett svalt inomhusklimat till ett lågt pris! Med luftvärmepumpen medföljer diverse monteringsdetaljer och stativ.
(OBS - säljes utan fjärrkontroll, därav priset), nya fjärrkontroller finns dock att köpa. Liten oanvänd luftvärmepump som fungerar perfekt som air-condition till sommarens värmebölja! Fabrikat: Coolix MSR3-12HRN1-QE Passar perfekt till den lilla stugan eller sovrummet. Luftvärmepumpen är aldrig monterad men den saknar garanti. Jag kan inte garantera något, men jag misstänker att den här luftvärmepumpen kan vara av en sådan sort att man själv kan montera den utan att behöva vacuumsuga eller gasfylla apparaten. Passa på att få ett svalt inomhusklimat till ett lågt pris! Med luftvärmepumpen medföljer diverse monteringsdetaljer och stativ. Sänkt pris pga platsbrist, först till kvarn! Värmepumpen skickas inte pga sin storlek och svårighet att emballera.