Till salu inom

"dörröga mörkerseende säljes"

Butik Enköping
Igår

Rapido V65 XL

811 090 kr
Blocket.se
Butik Skara
4 dagar

Aimpoint Micro H2 Orange 2...

6 495 kr
Blocket.se
Borås
4 dagar

Splitter ny ip kamera med m...

500 kr
Blocket.se
Sundbyberg
9 dagar

2-pack Trådlösa Övervakning...

699 kr
Blocket.se
Butik
9 dagar

Kampanj TRÅDLÖST ÖVERVAKNIN...

5 990 kr
Blocket.se
Butik
10 dagar

Kampanj TRÅDLÖST ÖVERVAKNIN...

2 990 kr
Blocket.se
Malmö
14 dagar

Dörrhandtag , Lås, Dörröga

125 kr
Citiboard
Butik
15 dagar

Kampanj TRÅDLÖST ÖVERVAKNIN...

2 990 kr
Blocket.se
Göteborg
6 månader

Wyze v2 1080P Inomhus Smar...

350 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Foto och film  ·  Göteborg

Dörröga Goldeneye

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
*Dörröga med mörkerseende *Höj/sänk ljusstyrkan *Enkelt att montera använda *Oumbärlig för den som inte når dörrögat *2,4 tums LCD skärm *Drivs med 4st AA batterier Elektroniskt dörröga: Diameter: 36 mm Djup på utsidan: 23 mm Borrdiameter: min 13 mm Dörrtjocklek: 30 - 90 mm Det elektroniska dörrögat installeras utan åverkan på ytterdörren. Goldeneye utsågs till Årets Smarta Sak 2010. För mer info kan ni läsa här http://www.smartasaker.se/golden-eye-dorroga-uppackade-exemplar-till-annu-battre-pris.html Det dörrögat som säljes är begagnat men fungerar fint. Dessvärre har tejpen som höll uppe dörrögat mot dörren försvunnit. Det går att köpa självhäftande tejp i en fackhandel men jag har själv använt tejp över dörrögat därav de fula märkena. Dörrögat är enkelt att installera och man ser tydligt vem som är utanför för att undvika att släppa in fel människor. Ålderskategori är främst riktat till äldre och barn. Medföljer gör även ett vanligt dörröga.
250 kr
Blocket.se
Elektronik  ·  Mariestad

Kameraövervakning till hemmet m m

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
CCTV-paket SEW-3030 Samsung SEW-3030 är ett lättanvänt trådlöst övervakningssystem som består av en högupplöst 3.5 LCD monitor och en trådlös mörkerseende kamera med integrerad IR-belysning som automatiskt växlar mellan detaljerade färgbilder dagtid och svart/vit IR-känslig bild nattetid utan krav på ytterligare belysning. SEW-3030 kan användas i en rad olika tillämpningar, exempelvis övervakning av egendom och husdjur. Med sina inbyggda funktioner för tvåvägs tal och temperaturövervakning kan produkten även användas för övervakning av ditt spädbarn. Via monitorn kan du starta uppspelning av vaggvisa och höra om barnet vaknat via kamerans inbyggda mikrofon. Egenskaper: Tvåvägs kommunikation Inbyggd temperatursensor Video/Ljud-utgång för visning på TV Nattseende kamera med IR-belysning (3m räckvidd) Funktion för vaggvisa/musikuppspelning Går att ansluta upp till 4 kameror till en bildskärm. Lång räckvidd Vi har nästan allt inom lås, larm, vägprodukter: Exempel här: Vi säljer t ex Assa låscylindrar för endast 399kr Dorma låscylindrar för 299kr st HUSNYCKLAR TILLVERKAR VI FÖR ENDAST 70 KR ST (vi tål att jämföras) Brinno dörkamera/dörröga elektronisk med bildskärm Pris 1599kr Golden eye dörrkamera/dörröga med bildskärm 1699k Vi har service i vårt företag och gillar att kunder frågar! Vi är också intresserade av vårt jobb och tycker det är roligt med utmaningar när du som kund t ex har speciella krav. Hos oss får du personlig service vilket innebär att du pratar med en människa i telefonen inte bara en knapptryckning här på internet.Ingen kund är för liten, Ingen kund är besvärlig, inget uppdrag för svårt! Vi hjälper alla på bästa sätt! kontakta Hans Bergheden på Skyddsfaktorn i Mariestad www.skyddsfaktorn.se LÅS LARM VÄG 076 1059283 Leverans över hela Sverige direkt till dig!
2 599 kr
Blocket.se
Tomter och gårdar  ·  Södermanlands län

Digital dörröga, Golden eye

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Har ni äldre i familjen som inte vågar öppna dörren när det ringer på? Då ska ni titta på denna produkt! Världens första digitala dörröga med mörkerseende, en mönsterskyddad och patentsökt svensk uppfinning. • LCD färgskärm med 2,4 tums bild • Installation utan åverkan på ytterdörren (förutom genomgående hål, min 13mm diameter.) • Nattseende tack vare infraröda detektorer i linsen på utsida • Bred betraktningsvinkel • Enkelt handhavande, med tre knappar; Bild på/av, ljusare och mörkare • Kan monteras i hål för vanligt optiskt dörröga • Strömförsörjs med 4 AA batterier i centralenheten Centralenhet som monteras på insidan av ytterdörr: • Vikt centralenhet: 240 g inklusive batterier. • Längd centralenhet: 140 mm • Bredd centralenhet: 75 mm • Djup centralenhet: 30 mm • Antal batterier: 4 st (engångs eller laddningsbara) • Batterilivslängd: Minst 1 år, vi rekommenderar byte en gång per år. • Förlängningsrör medföljer: 30, 52 mm och 72 mm. Passar till alla typer av dörrar och dörrstorlekar Elektroniskt dörröga: • Diameter: 36 mm • Djup på utsidan: 23 mm • Borrdiameter: min 13 mm • Dörrtjocklek: 30 - 90 mm Övrigt: Montaget av dörrögat och centralenheten kan göras av en normalhändig person. Finns det inte ett optiskt dörröga tidigare borrar man ett hål med diametern 14 mm i dörren. Om optiskt dörröga tidgare varit monterat, kan man skruva av det och använda befintligt hål för den nya enheten. Vid användande i totalt mörker blir bilden på LCD skärmen endast svart/vit. Vi erbjuder även hjälp att installera denna till en kostnad av 400:- inkl moms (Gäller i Flen-Katrineholm Övriga orter ring för pris)
1 300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Dörröga med mörkerseende

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer mitt dörröga ouppackat pga att den ej behövs
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Digitalt dörröga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer vårat digitala dörröga. Helt nytt med fästanordningar och allt i original! Aldrig använt. Fäster den på insidan av dörren så ser du vem som knackar på :) Ej mörkerseende. (Då kostar ett sådant här öga flera tusen till). Kan skickas! Först till kvarn! Finns i Åkersberga. / Robban
400 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj