Till salu inom

"djupbrunnspump brunnspump rörpump säljes"

Butik Stockholm
8 år

Djupbrunnspump

9 888 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Badrum  ·  Järfälla

Djupbrunnspump brunnspump rörpump

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker du efter en bra pump till bra pris? Välkommen att skriver ett mail med din önskan på krav du har till din nya pump så återkomma jag med pris och specification till din nya pump fri frakt och även andra tillbehör som tryckströmbrytare hydrofor och mm mera finns! Tveka inte och hämta pris hos oss ni kommer inte blir besviken! Med vänlig hälsning Bernhard. Pris för djupbrunnspump godkännt för dricksvatten från 3500sek ! Ring: 0761170255
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Nynäshamn

Djupbrunnspumpar kompletta paket

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer djupbrunnspumpar av hög kvalitet till ett bra pris. Färdiga paket finns för 60 m, 90 m och 120 meter. Fraktfritt inom Sverige. Faktura 30 dgr i samband med leverans. Har ni en ejektorpump som frysit sönder, tänk på att ni kan ersätta den med en djupbrunnspump. Då kan den alldrig frysa. Är ni osäker på vilken pump som är lämpligast för er hjälper vi er att räkna. I priserna ingår även telefonsuport om ni behöver hjälp vid installation. Se våra pumpar på www.putkari.se och beställ direkt eller ring in din beställning. Prisexempel 65 meter 6204 kr, 90 meter 7450 kr, 120 meter 8390 kr Våra övriga produkter är djupbrunnspump, borrhålspump, ejektorpump, länspump, pump.
6 204 kr
Blocket.se

Djupbrunnspump komplett paket för 90 meter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ny produkt i förpackning ! pris inklusive frakt Putkari sd2/19-1.1 borrhålspump En kvalitetspump från Putkari vvs produkter tillverkad i rostfritt stål inklusive backventil, 90 meter färdigmonterat kabel samt kontrollbox. Pumpen har en lyfthöjd på 125 meter och ger vid installation på 90 meter 40 liter i minuten. Elinkoppling 1 Fas. Kompletta paket finns även för 65 och 120 meter, se våra andra annonser på blocket för borrhålspump sänkpump djupbrunnspump. Din kompletta pump leverantör.
7 450 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmdö

Sänkpump / Djupbrunnspump

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Sänkpump / Djupbrunnspump komplett med slang, elsladd, säkerhetstråd i rostfritt och kopplingar på marknivå. Uppskattningsvis 60 meter eller mer (ej mätt). Pumpen ser ut att vara i bra skick, jag har aldrig använt den och har ej gjort funktionskontroll pga avsaknad av elanslutning till tomten där den finns. Pumpen är troligen av märket Acuamec (säljs av Pumpmaterial AB). Är märkt 50Hz, 400V, max 900 Watt och sughöjden verkar vara angiven till 100 meter. Slang, sladd och tråd buntad i rulle med diameter på ca 1,5 meter (se bild).
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj