Quantcast
Till salu inom: ”

eddie meduza prylar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Harmony 900

Dalarnas län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

jag har massor med prylar av en sony ericsson walkman W715 det är hörlurar mycket bra som inte är använt alls och såna pluppar till som ligger i en påse som inte är använt och ett hörlurs fodral så allt slipper och trasslas till och ett USB minne så man kan lägga över allt på datorn från mobilen :D sen har jag en sony ericsson rättså gammal men är färg på ;) den funkar utmärkt, men den är på engelska och på ett sätt är de ju bra. den har kamera visserligen bara 1.2 MP men man kan ju ha den som extra mobil säljes mycket billigt om allt önskas så blir de ett o samma pris och mycket billigt!! passa på!!!! MVH Evelina
Till höger på denna bild en poster och ett idolfoto som man fick när man blev medlem i hans fy fan klubb och fotot har jag satt i en påkostad ram.Varje jul och midsommar kom paket från hans fan klubb och just detta fick jag julen 1996, fast julkassetten har jag ej kvar.sen till vänster 2 st inramade äkta foton Eddie som ängel och han vid Cadillac och dom köpte jag på en Bilutställning 2005.Och sen ett annat fotomed brun trä ram som Eddie spelar gitarr+ en sällsynt hyllningsskiva Raggarkungens bästa.Och dessa 2 prylar har jag köpt av en polare för några år sen.Skickar även med ett snyggt bälte med sydstatsflagga.Och allt är pedantskött sypersnygga saker. _
2 st Eddie Meduza posters från hans fy fan klubb i kanon bra skick.En är inramad i en snygg guld färgad ram sen jag fick den i julpaket från klubben julen 1996. Och den andra köpte jag från klubben sommaren 1998.Dessa posters är väldigt sällsynta så passa på.Och en sällsynt hyllnings CD skiva i bra skick och en Tidaholms karta med EddieMeduza på omslaget.Digital kameran jag har ger inte så bra bilder längre men jag kan lova er att dessa prylar är i kanon bra skick.
Hejsan! Säljer nu min saming av orginal EddieMeduza prylar. Det som ingår är: LP: På Begäran Garagetaper 2x Eddie Meduza & Roaring Cadillacs (3 olika fodral) Gasen I Botten 2x West A Fool Away (Stoppade och inte stoppade versionen) För Jeavla Bra! 21 Värsta A'int Got No Cadillac Collection (2 Olika Fodral) Roaring Cadillacs Live You A'int My Friend EP: Fruntimmer Ska En Ha (Promo) Birds And Bees/Smålänsk Sommarnatt (Rare) Sweet Linda Boogie/Heart, Don't Be A Fool Jag Vill Ha En Brud Med Stora Pattar/Leader Of The Rockers The Wanderer/It's All Over Now Punkdävlar/Oh, What A Cadillac Fisdisco/California Sun (Promo) Han Eller Jag, Vem Ska Du Ha?/Tonigh Norwegian Boogie/Roll Over Beethoven 2x Jag Vill Ha En Brud Med Stora Bröst/Leader Of The Rockers Honey B/Yea Yea Yea Sveriges Kompani/Dunder Å Snus Tonight/Jätte Party Ikväll Jag Vill Ha En Volvo/34:an Sverige/Stupid Cupid 2x Kasett: Raggare (Gammal Version) Radio Ronka 1 (Palten) Bonnatwist (Palten) Skickar även med ett tidnings utklipp från en Okej tidning med ett inslag från Eddie Meduza. Skickas med posten av en kostnad av 180kr Eller hämtas här. Kan bli billigare vid snabb affär!
Hejsan! Säljer nu min saming av orginal EddieMeduza prylar igen pga oseriös köpare. Det som ingår är: LP: På Begäran Garagetaper 2x Eddie Meduza & Roaring Cadillacs (3 olika fodral) Gasen I Botten 2x West A Fool Away (Stoppade och inte stoppade versionen) För Jeavla Bra! 21 Värsta A'int Got No Cadillac Collection (2 Olika Fodral) Roaring Cadillacs Live You A'int My Friend EP: Fruntimmer Ska En Ha (Promo) Birds And Bees/Smålänsk Sommarnatt (Rare) Sweet Linda Boogie/Heart, Don't Be A Fool Jag Vill Ha En Brud Med Stora Pattar/Leader Of The Rockers The Wanderer/It's All Over Now Punkdj*vlar/Oh, What A Cadillac Fisdisco/California Sun (Promo) Han Eller Jag, Vem Ska Du Ha?/Tonigh Norwegian Boogie/Roll Over Beethoven 2x Jag Vill Ha En Brud Med Stora Bröst/Leader Of The Rockers Honey B/Yea Yea Yea Sveriges Kompani/Dunder Å Snus Tonight/Jätte Party Ikväll Jag Vill Ha En Volvo/34:an Sverige/Stupid Cupid 2x Kasett: Raggare (Gammal Version) Radio Ronka 1 (Palten) Bonnatwist (Palten) Skickar även med ett tidnings utklipp från en Okej tidning med ett inslag från Eddie Meduza. Skickas med posten av en kostnad av 200kr eller hämtas på plats.