Quantcast
Till salu inom: ”

edland himmelsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en Edland himmelsäng från Ikea, finns inte att köpa längre. Har figurerat i många inredningstidningar. Charmig och annorlunda med massor av möjligheter. (se inspirationsbilderna) Nypris när den gick att köpa, 3300:- Vi har rätt lågt i tak så vi fick limma sängreglarna där uppe. Där finns limrester kvar, inget man tänker på när den är ihopskruvad dock. Där finns en och annan liten skavank, men i det stora är den i fint skick. Alla skruvar och verktyg finns.
Vit sänggavel i trä, 160cm. Kan användas med madrassbotten eller resårbotten (Vi har haft två 80cm resårbottnar + 160cm bäddmadrass.). Enkel, modern, himmelsäng som fungerar lika bra med som utan textiler hängandes från ramen. Sängramen heter Edland och utgick ur IKEAs sortiment för ett par år sedan och är i väldigt bra skick. Hämtas nedmonterad i Majorna på kvällstid. SMSa gärna. OBS! Madrasser ingår ej.
Helt nyvit himmelsängstomme från Ikea. Nypris 3.295,- säljs nu för 2.300,- pga flytt. Obs! Utan madrasser och tyg. Måtten är 160x200 cm.
Sänggavel Edland, till 160 säng i vitt, säljes utan madrass
EDLAND vit himmelsäng IKEA 160x200 210cm hög (madrasser ingår ej) Nypris (3295:-) Nu: 1600:-