Quantcast
Till salu inom: ”

fällbara stolar bord plast jysk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, har fyra st plaststolar med tillhörande dynor som jag säljer för min uteplats är för liten efter flytt. Stolarna är fällbara och dynorna nytvättade. Fästet på en av dynorna har släppt men kan enkelt sys fast igen. OBS! Det finns inget bord. Stolarna påminner om stolarna från Jysk som du kan se på i länken nedan. http://jysk.se/utomhus/stolar-bankar/plast/5-positionsstol-corfu-plast Nås på mail och mob. Finns att hämta i Lindome. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Överlämnar mot betalning för endast 250:- 4 st klappstolar samt ett fällbart bord med måtten 64 x 78cm - allt i plast. Stolarna är oerhört sköna och stadiga att sitta på - lägga bara på varsin dyna så sitter Ni ännu bättre. Inköpt en gång hos Jysk. För övrigt i begagnat skick men rent och helt. Någon kanske för den mindre balkongen ???? Hämtas och betalas på plats. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Trägårdsmöbler i blått. 1 bord, Jardin Wellington, - 103 x 184 cm och 4 stolar, Jardin Corfu, som är fällbara. Inköpt på Jysk.
Har ett utemöbelset bestående av bord och 4 fällbara stolar(marinblått). Knappt använt, inköpt i våras på Jysk Nypris 2695:- säljes nu för 1200:- Säljes pga flytt.
Trädgårdsbord och 4 stolar från Jysk. Bordet ca 1,5 meter och ca en meter brett. Stolarna med fällbar rygg. Grön plast. Stått i källare sista året, därav att de ser smutsiga ut på bild.