Quantcast
Till salu inom: ”

förstuga spikehus spiketält säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Förstuga med carport. Välbyggd och välisolerad. 95mm frigolit i golv, 140mm gullfiber i tak, 70mm gullfiber i väggar Yttermått ca 250x340 cm Innermått bodelen 230x210cm. Ny panel på väggar och tak Monterad på ombyggt underrede av balvagn med löstagbara boggiehjul och drag. Vattenburen golvvärme med elpanna av husvagnsmodell. Låsbart skidförråd på baksidan. Skjutbar isolerad sluss till husvagnen, bara att backa in vagnen och skjuta slussen mot dörren. Strömintag med elcentral,jordfelsbrytare. Flera eluttag både inne och ute. Carport 7 meter lång 3 meter bred. Den står på plats 24, Buberget Vindeln, så platsen går att nyttja direkt, alternativt kan ni flytta iväg den till någon annan anläggning. Säljes tillsammans med carport. Pris 28500 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi ska nu sälja vår nybyggda förstuga, vi har använt den endast ett par gånger förra säsongen. Byggd hösten 2013. Isolerad. Plåttak. El indragen. Är uppställd i Solberg, i Örnsköldsviks kommun. Säljes helst på plats, men kan tas ner och fraktas, då den är byggd i block och lätt kan fraktas på släpvagn. Förstugan kan även säljas med tak som är över husvagnen. Pris enbart förstuga 30 000 kr. Pris förstuga + tak över husvagnen 38 000 kr.
Vi säljer vår varma förstuga som är ca.1,9m x 2.0m. Väggar ock tak är lika som husv.väggar, taket extraisolerat med frigolit och vägg mot husvagn 45mm markisolering. 3 väggar och tak klädd med väv som är vitmålad. höjden justeras med 4 st saxdomkrafter. Det som ingår: Kappa mellan vagn och stuga Presenning till sommarförvaring Liten hylla och matta Klädhängare på fot
En rymlig förstuga med en praktisk hall med bra utrymme för avhängning av kläder, skor och pjäxor. Den är isolerad med 10 cm ull i tak, väggar och golv och har dold eldragning. Den är utvändigt målad på tre väggar, den fjärde som står mot husvagnen är omålad. Invändigt är den vitlaserad på panelen i tak och på väggarna, på golvet är det plastmatta. Taklampor, draperier, tavellister, hatthyllor, skohyllor och skotork lämnas. Vi har haft hund i den. Mått: utvändigt 3,14 * 4,94 meter sluss 80 * 190 cm från golv, ingen tröskel takhöjd ca 280 cm utvändigt på högsta sidan, ca 230 på lägsta Maila gärna eftersom jag kan ha svårt att svara i telefon på dagarna.
Fin förstuga säljes, invändigt mått 2,25x4,25. Säljes med div inredning, våningssäng m madrasser, soffa, hyllor. Isolering till öppning samt kappa ingår. Står just nu i Borgafjäll. Plats kan ev övertas. Pris: 25000:- el bud