Quantcast
Till salu inom: ”

fiat 124 sportcoupe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har upptäck att tiden inte finns för att hinna köra pärlan. Det är en iordningställd bil med 1608 motorn och dubbla Weber IDF:er. Ursprungligen hade jag tänkt att börja köra regularitetsrallyn med bilen men tiden finns inte. Många delar är nya eller renoverade under tiden jag haft den och den fick en nylackering 2012. Det är en kul bil att köra med bra väghållning och balans. Se reportage i Klassiker nr 10 2013. Den har skivbromsar runt om motor med dubbla överliggande kamaxlar och 5 växladlåda standard. Om ni har frågor skicka ett mail eller slå en signal.
Fiat 124 sportcoupe till salu. Bilen var byggd för att köras på bana av förra ägaren. Allt "de stora" jobbet är gjort. Lackerad för ett par år sedan. Borttagna stötfångare och hålen igenlagda. Inredningsmässigt så finns baksäte, instrumentbräda och mittkonsol. Nya bromsok runt om med stålomspunna slangar. Nya spax gasdämpare runt om och nya bussningar i alla hjulupphängningar. Motorn är en 1.8 l twincam. Motorn från en lancia delta passar perfekt mot växellådan om man vill ha mer effekt... Ring eller maila för mer information.
Ett näst intill rostfritt objekt. Har stått i varmgarage sedan 1985 då den ställdes av. Inredningen är i det närmaste felfri. Varken i hatthyllan eller i dörrarna är det hål för högtalare. Vänster framskärm och huv är bytt pga tidigare krockskada. Ej lackat ännu. Nytt: Batteri, avgassystem, huvudbromscylinder, vattenpump, kamrem.(köpt 2014). Helt original. Inget uppkapat eller tillagt. Bilen skall bort, har en Splitbuss som tar all tid. Ring för fler foton. Högstbjudande. Dock lägst 8000:-
Två st Fiat 124 Sportcoupé av 1969 års modell, lämpliga som reservdelsbilar säljes. En gul och en röd. Inredningen i den gula bilen är i gott skick. Det går även att renovera en av bilarna och använda den andra som reservdelsbil. Jag tänkte mig 5900 kr för båda.
Framskärmar,höger och vänster. Frontplåt,dörrar, motorhuv,baklucka,bakaxel,kylare mm. Obs! delarna säljes ej var för sig för att jag vill bli av med allt på en gång. Obs! dessa delar är idag väldigt svåra att få tag på,så med tanke på det är priset väldigt lågt satt!